jelovnik

ALEKSANDRA SUBOTIĆ SKINULA JE 28 KG ZA PAR MESECI: Jednu namirnicu nikako nije jela, a uspela je da se PREPOLOVI

Aleksandra Subotić imala je 90 kilograma, a uspela je da smrša 28, pridržavajući se posebnog režima ishrane.

Fitnes & Nutricija
14:17h Autor:
ALEKSANDRA SUBOTIĆ SKINULA JE 28 KG ZA PAR MESECI: Jednu namirnicu nikako nije jela, a uspela je da se PREPOLOVI
Kako je Aleksandra Subotić smršala, Foto: Printscreen Instagram/sandrasuboticss

Mnoge poznate ličnosti kuburile su s viškom kilograma, a među njima je i bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić koja je uspela da dovede liniju do savršensta, a skinula je čak 28 ilograma.

Nakon što su se njeni kilogrami drastično povećvali - shvatila je da mora nešto da preduzme. Prvo je korigovala ishranu, a onda je u svakodnevnu rutinu uvrstila i treninge.

"I ako sam ceo svoj život bila mršavica, nažalost kao i većina ljudi u svom životu sam upala u jednu fazu u kojoj sam se za manje od šest meseci ugojila preko 20 kilograma (sa 62,63 do čak 90). Bila sam tužna i nesrećna i utehu sam pronašla u hrani. U tim momentima hrana me je smirivala, ali sam istovremeno upadala u još veću depresiju jer u tim momentima, sem što sam bila nezadovoljna svojim životom, postala sam nezadovoljna i svojim izgledom i to je počelo da utiče na moje mentalno i fizičko zdravlje.", napisala je Aleksandra uz fotografiju koju je podelila na Instagramu.

Njena ishrana svela se na zdrave namirnice, dok je šećere strogo izbegavala. Promena je odmah bila uočljiva, a kroz samo par meseci uspela je da se prepolovi.

"Na putu mog razdora i propadanja spasla me je mama! Napravila je jelovnik od namirnica koje volim. Pošto obožavam slatkiše, nije ih izbacila iz ishrane, ali sam smela da jedem samo proteinske čokoladice. I gazirana pića sam smela da pijem, ali samo bez šećera. Na meniju su mi bila kuvana jaja, dimljene pileće grudi, viršle, kukuruzne galete, ali i povrće u neograničenim količinama. Salatu sam jela i uz ručak i uz večeru.", otkrila je ona i dodala:

" Imala sam dve užine, u kojima sam grickala bademe, lešnike, orahe, kikiriki, ali i voće koje nema mnogo šećera, poput mandarina i jabuka. U ishranu sam ubacila i ribu, ali samo brancin i oradu, jer drugu ne volim, a od mesa biftek. Za nekoliko meseci sam se prepolovila", otkrila je Subotićeva, koja je osim redukovanja ishrane počela i da trenira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs