STAVILA JE SILIKONE U GRUDI, ALI NA VAŽNU STVAR NIJE RAČUNALA: Majka je pala na kolena od šoka kad je videla ćerku

Evo zašto se jedna od najlepših sportistkinja kaje zbog estetskih operacija.

Celebrities
10:00h Autor:
STAVILA JE SILIKONE U GRUDI, ALI NA VAŽNU STVAR NIJE RAČUNALA: Majka je pala na kolena od šoka kad je videla ćerku
Jana otkriva kako se odlučila na estetske korekcije., Foto: Sergei Savostyanov / TASS / Profimedia

Jana Kudrijačeva jedna je od najlepših sportistkinja. Nakon završetka svoje profesionalne karijere odlučila je da se fokusira na estetske promene na svom telu.

Tokom svog gostovanja u jednoj ruskoj emisiji, prisećala se trenutka kada je povećala grudi i reakcije njene majke na tu odluku. Kako kaže prvo se odlučila na povećanje grudi a nakon toga i na korekciju usana. Sada se kaje povodom te odluke da bilo šta koriguje na svom telu hiruškim intervencijama.

Njena priča može poslužiti kao inspiracija mnogim mladim devojkama koje se osećaju nesigurno u svom telu, jer Jana Kudrijavceva sada shvata da je ta operacija bila greška!

"Da, radila sam grudi. To se desilo mnogo pre nego što sam upoznala supruga Dimu, kad sam imala 18 godina. Prvog dana nakon punoletstva. Kada sam završila karijeru odmah sam otišla da ih povećam. Sada, kako vreme prolazi, shvatam da to uopšte nije bilo potrebno ali tada sam imala neku vrstu kompleksa i mislila sam da će mi to rešiti problem." kako kaže Jana kasnije je uvidela da to nije najvažnije, takođe nije naišla ni na odobravanje od strane roditelja.

Jana Kudrijačeva
Jana Kudrijačevafoto: Stanislav Krasilnikov / TASS / Profimedia

"Tada sam živela u Sankt Peterburgu, a majka je doletela da me vidi ubrzo nakon opercije. Morala sam da nosim poseban korset, bila sam pogrbljena i ona je to primetila. 'Šta ti se desilo?", pitala me je. Priznala sam, a ona pala na kolena i rekla 'Gospode Bože, zašto?". Teško je doživela to", ispričala je Jana u jednoj emisiji.

"Usne sam uradila pre dve godine. Morala sam da ih uradim. Naišla sam na mnogo negativnih komentara zbog toga. Imam takvu dikciju, govor mi nije čist. Često se piše da su moja usta kriva, ali tako je još od detinjstva. Nema veze sa tim što sam nešto 'pumpala'. U zavisnosti od raspoloženja usta mi se malo krive", ispričala je Jana i zatim se ponovo vratila na grudi. Istakla je da zbog intervencija nije imala problem da postane majka.

"Te operacije se rade posebnom tehnikom. Implante stavljaju ispod mišića. Prvo sam se informisala o svemu. Još sa 15 godina sam maštala o velikoj porodici, to mi je bilo izuzetno bitno". Bilo je naporno dojiti, pomislila sam da ne razumem majke koje su govorile kako je to divno ističe Jana - prenosi Blic.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs