ko je u pravu?

KATARINA GRUJIĆ SE KONAČNO OGLASILA POSLE VENČANJA: Ako ćemo o skandalima, nemojte da ja pošaljem snimak iz limuzine!

Venčanje pevačice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića pratili su brojni skandali! A najveći akcent je savljen na to da su prvo pozvali, a potom da uopšte nisu ispoštovali novinare.

Star wedding
17:10h Autor:
KATARINA GRUJIĆ SE KONAČNO OGLASILA POSLE VENČANJA: Ako ćemo o skandalima, nemojte da ja pošaljem snimak iz limuzine!
Foto: ATA Images

Međutim, pevačica je ispričala potpuno drugačiju stranu priče u odnosu na onu koja je kružila već nekoliko dana po medijima!

- Stvarno nije istina da smo mi terali novinare. Mi smo pozvali novinare da dođu ispred hotela da fotografišu poznate ličnosti, da bi imali o čemu da pišu. Mi smo imali plan i program svadbe i nismo mogli ni zbog koga da kršimo. Posle 40 minuta, posle slikanja sa gostima, trebalo je da izađemo i da se slikamo pred novinarima. Ne znam iz kog razloga, maksimalno su bili ispoštovani, ali su oni iz nekog razloga otišli. Imali su snimke od deset sati ujutro ispred moje kuće, ispred restorana. Svaki put smo stali, slikali se. Ispred crkve su nam ulazili u limuzinu, ako ćemo o skandalu, isto tako nije problem da pošaljem sliku iz limuzine kako jedan novinar otvara na silu vrata i uleće u limuzinu, a ja sam sam podigla venčanicu, jer sam bila mokra od vrućine. Možemo da pošeljamo te snimke pa da vidimo šta je skandaloznije, to ili dok mi dvadeset ljudi gazi u crkvi. Sedam puta su mi stajali na venčanicu, na veo, da li je trebalo da padnem da bi novinarima bilo zanimljivo - rekla je Katarina u emisiji "Premijera Vikend Specijal."

Katarina Grujić
foto: ATA Images

Pevačica je, takođe, otkrila, i da venčanje nije košta pola milion evra, a i da je maksimalno uživala u svom danu.

- Trebalo je da sačekaju da im damo izjavu, ali su iz nekog njihovog razloga otišli. Bili su maksimalno ispoštovani i bilo je posluženje. Ne znam šta sam pogrešno uradila, a ja sam uživala u tom danu - rekla je Katarina Grujić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs