dA LI JE PREDOSETILA ŠTA ĆE JOJ SE DOGODITI?

KATARSKA PRINCEZA ŽELELA DA URADI JEDNU STVAR SAMO PAR SATI PRE SMRTI: Njoj je poslala ovu TAJNU PORUKU! (FOTO)

Bivša katarska princeza, Kasija Galanio pronađena je mrtva u stanu, a sada su poslednje poruke upućene čistačici otkrile istinu da je 4 dana ležala mrtva u stanu.

Vip priča
Autor:
KATARSKA PRINCEZA ŽELELA DA URADI JEDNU STVAR SAMO PAR SATI PRE SMRTI: Njoj je poslala ovu TAJNU PORUKU! (FOTO)
Foto: Pritnscreen Instagram Story /kashounia

Kasija Galanio, bivša supruga katarskog princa Abdelazisa bin Kalifa el Tanija, pronađena je mrtva u svom domu u španskoj Marbelji u nedelju. Prema pisanju francuskog Parizijena, u luksuznom penthausu od 2 miliona funti njeno telo pronašla je policija.

A sada je procurela informacija kako je Kasija ležala mrtva, čak, četiri dana u svom domu, prenosi "Daily mail".

Iako autopsija tek treba da bude obavljena, prvi podaci ukazuju da je ona navodno preminula od predoziranja narkoticima jer na telu nisu pronađeni znakovi fizičkog nasilja.

"Daily mail" otkriva da je neposredno pre nego što je umrla, Kasija poslala video svojoj posvećenoj čistači Teodori Pomi na kom se vide kese odeće koju je želela da joj pokloni.

Čistačica sada veruje da je Kasija možda želela da napravi taj gest kako bi se oprostila od nje, znajući da se nikada više neće videti.

Kasija Galanio je takođe zamolila nju i kolegu da dođu i očiste njen stan na sedmom spratu u luksuznom španskom letovalištu Puerto Banus u blizini Marbelje. Ali, kada je Poma pokušala da joj vrati poruku da potvrdi dogovore da dođe u ponedeljak ove nedelje, nije dobila odgovor.

Sada veruje da je to zato što je Kasija već 4 dana ležala mrtva u svojoj kući.

"Daily mail" takođe piše i kako je pas Hani rase pomeranac, bio sa Kasijom kada je umrla. Pas je sada vraćen njenim ćerkama.

Poma je rekla i da je Galanio otišla u Pariz u aprilu ove godine da se nakon 10 godina bitke za starateljstvo konačno izbori sa svojim bivšem mužem Abdelaziza bin Kalife el Tanijem (73) nakon optužbi da je on seksualno uznemiravao najstarije dete. On je uvek negirao optužbe.

On od 1992. godine živi u Francuskoj, kada je proteran iz zemlje zbog navodnog pokušaja državnog udara protiv lidera Katara.

Kasija je bivšeg supruga upoznala kada je imala 19 godina, a 2004. godine su se venčali. Bliznakinje su nakon razvoda živele sa ocem, ali su onda odlučile da se presele kod svoje majke u Marbelju.

Kako je nedavno Kasija pričala, njen bivši suprug je odlučio da kazni bliznakinje zbog ovog poteza, pa je prekinuo svaki kontakt sa ćerkama. Međutim, njihova treća ćerka, koja ima 15 godina, još uvek živi sa ocem u luksuznom stanu od 50.000 kvadratnih metara u Parizu, gde je on prognan nakon puča koji je predvodio njegov polubrat Hamad bin Kalifa el Tani 1995. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs