da li ste znali?

NAKON TRAGIČNOG KRAJA JEDNE VEZE, PRIZNAO KOJA MU JE KOLEGINICA BILA NAJVEĆA LJUBAV: Mislim da je divna! (FOTO)

Džim Keri je mnogima omiljeno lice s malih i velikih ekrana, a ovaj simpatični glumac je uz bogatu karijeru vodio i buran ljubavni život.

Ljubav
Autor:
NAKON TRAGIČNOG KRAJA JEDNE VEZE, PRIZNAO KOJA MU JE KOLEGINICA BILA NAJVEĆA LJUBAV: Mislim da je divna! (FOTO)
Džim Keri, Foto: Profimedia

Kanadsko-američki glumac i komičar Džim Keri mnogima je omiljeno lice s malih i velikih ekrana, a ovaj slavni frajer, koji ovih dana slavi 60. rođendan, probio se na glumačkoj sceni početkom 90-ih.

"Ace Ventura", "Glup i gluplji" te "Maska" filmovi su s početka njegove karijere kojima je osvojio publiku širom sveta. keri je odrastao u Torontu, a još kada je imao osam godina, radio je grimase pred ogledalom pa je shvatio da mu to sjajno ide. S deset godina se prijavio u jedan šou upravo zbog tog talenta i bio je oduševljen kada je dobio poziv da izađe pred kamere.

Kada je imao 15, počeo se baviti stand-up komedijom, no zbog loše finansijske situacije obitelj ga nije mogla u tome podržati. Sve je krenulo nabolje kada su se izvukli iz novčanih problema, a sa 17 je i Džim počeo da zarađuje od svojih nastupa.

UPOZNAO JE ŽENU SVOG ŽIVOTA KADA JE IMAO 18,a ona 42 GODINE:Ovako su se zavoleli seksi glumac i poznata režiserka?(FOTO)

Džim Keri, Rene Zelveger
foto: Profimedia

Postao je ubrzo prava zvezda pa je odlazio na turneje i po SAD-u, a godine 1983. odlučio da se preseli u Holivud. Cilj mu je bio da se pojavi u šou "Saturday Night Live", što muje na kraju i uspelo, a čitava mu se karijera promenila kada se pojavio kao Ejs Ventura 1994. godine. Nije trebalo dugo da ga primete velike holivudske face i bez problema je počeo da dobija uloge, što je slučaj i danas.

Uz bogatu karijeru Keri je vodio i zanimljiv ljubavni život, a pred oltar je stao dva puta. S bivšom glumicom Malisom Vomer venčao se 1987. godine, a iste godine su dobili i ćerku Džejn Erin. Razveli su se 1995. godine, a Keri je godinu kasnije stao pred oltar s kolegicom iz filma "Glup i gluplji", Loren Holi. Ni taj brak nije potrajao, a zajedno su bili manje od godinu dana.

ON PRESTAO DA STARI, DOK ONA UBRZANO STARI: Zašto su Kijano Rivs i Aleksandra Grant najbolji par svih vremena!

Džim Keri, Rene Zelveger
foto: Profimedia

Zabavljao se i sa koleginicom Rene Zeveger, sa kojom je glumio u filmu "Ja, ja i Irena", a u jednom je intervjuu iznenadio sve kada je rekao da je upravo ona bila ljubav njegovog života.

"Istina je, Rene je bila ljubav mog života. Bila je posebna za mene, jako posebna. Mislim da je divna", ispričao je glumac onda. Viđao se i s Džanuari Džouns 2002. godine, a bio je u vezi s manekenkom Dženi Mekarti. Njihova veza trajala je do 2010. godine, nakon čega su izjavili da su ostali sjajni prijatelji.

Katrionu Vajt glumac je upoznao 2012. godine, a njihova ljubavna priča imala je tragičan kraj. U septembru 2015. godine nju su pronašli mrtvu, a kasnije je utvrđeno kako je preminula od posledica predoziranja. Dugo mu je trebao da se ponovo odluči na zabavljanje sa nekom, a kratko je vreme pre tri godine bio s Džindžer Gonzagom, ali nisu dugo izdržali zajedno.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs