izgubila sina, preti da će da se ubije

NAPALI JE ZBOG ODEĆE U KOJOJ SE POJAVILA NA SAHRANI SINA: Šinejd O' Konor završila u bolnici, preti da će da se ubije!

Šinejd O'Konor sahranila je svog 17-godišnjeg sina, a mnogi su joj zamerili zbog onog što je nosila na njegovom pogrebu.

Vip priča
Autor:
NAPALI JE ZBOG ODEĆE U KOJOJ SE POJAVILA NA SAHRANI SINA: Šinejd O' Konor završila u bolnici, preti da će da se ubije!
Šinejd O Konor, Foto: Profimedia

PevačicaŠinejd O'Konor doživela je najgoru sudbinu koja može zadesiti bilo kog roditelja - njen 17-godišnji sin digao je ruku na sebe, a policija je nakon dvodnevne potrage pronašla njegovo telo.

Nažalost, tinejdžer, koji je prethodno bio hospitalizovan zbog straha da bi mogao da počini samoubistvo, uspeo je da pobegne iz bolnice i počini samoubistvo, a istražitelji su kasnije pronašli njegovo oproštajno pismo.

Slomljena Šinejd javno je zapretila čelnicima bolnice u kojoj se nalazio jer joj nije bilo jasno kako je moguće da neko samo nestane.

'Kako 17-godišnja, istraumatizirana mlada osoba koja je na čuvanju u bolnici zbog pokušaja samoubistva, može nestati iz iste te bolnice? Naravno, bolnica odbija da preuzme odgovornost. Ako se išta dogodi mom sinu, sledi tužba. Želim da znam zašto je žena, koja je trebalo mog sina u bolnici da nadgleda 24 sata, uspela ga izgubiti iz vida nakon što je pre sedam dana imao dva ozbiljna pokušaja samoubistva?', napisala je pevačica na Tviteru.

'Identifikovala sam ostatke svog sina. Neka Bog oprosti Irskoj jer sigurno neću', napisala je takođe.

'Potrebno mi je vreme da tugujem. Kada budem spremna, svima ću reći tačno kako je država Irska u svom neznanju, zlobi i lažima uz bolnicu Tusla omogućila mom sinu da umre', dodala je.

Nakon svega, Šinejd je i sama završila u bolnici, a kako se pisalo u stranim medijima, i sama je pomišljala na samoubistvo, 'jer ne vidi budućnost bez Šejna', pa je napisala da se oseća krivom za njegovu smrt.

'Ja sam kriva što je Šejn otišao. Moja deca mi ne mogu oprostiti i ne žele da razgivaraju sa mnom. Ne vidim život bez svog deteta', napisala je pevačica.

‘Odlučila sam da sledim svog sina. Nema smisla živeti bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Ostala sam živa samo zbog njega. A sad ga nema’, napisala je.

Kasnije je ipak umirila pratitelje, pa je napisala da je na putu ka bolnici i da će potražiti pomoć.

‘Žao mi je. Nisam ono trabala da kažem. S policijom sam na putu u bolnicu. Žao mi je što sam vas uznemirila’, napisala je, ali i dodala: ‘Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim samu sebe. Bolnica će na kratko pomoći. Ali, pronaći ću Šejna, ovo je samo malo odlaganje.’

ISPUNJAVAO JOJ SVE HIROVE DOK GA JE ONA VARALA SA 22 GODINE MLAĐIM: Ovako danas živi najpoznatija preljubnica na svetu!

Šinejd O'Konor
foto: Profimedia

Sada su je paparaci uslikali na sahrani sina tinejdžera, a iako je bilo očigledno da je pevačica duboko potresena, mnogi su joj putem društvenih mreža zamerili što je na sahrani nosila jarko ružičastu trenerku.

Kasnije se oglasila na Tviteru i objasnila da je na sahrani svog sina nosila blistave boje u skladu s njegovim željama, što je, kako je ranije navedeno, napisao u svom oproštajnom pismu.

'Stavila sam mu nekoliko kutija cigareta u kovčeg za slučaj da ih nema na nebu. To bi mu se svidelo', napisala je Šinejd kojoj su neki zamerili i što je sinu dopuštala da puši.

Podsetimo, Šinejd je majka četvoro dece, nakon što je prešla na islam uzela je ime Shuhada’ Davitt, a već neko vreme ima problema sa psihičkim zdravljem. Život je nije mazio, a 2017. je priznala da je bila žrtva porodičnog nasilja, da ju je majka maltretirala i da je već tada razmišljala o samoubistvu.

'Imala je sobu za mučenje i bila je osoba koja je uživala u povređivanju drugih. Morala sam stalno da govorim da sam bezvredna i da sam niko, ako bih to odbila da kažem, onda bi me tukla', šokirala je poznata pevačica svojim svedočanstvom.

Od majke je pobegla s 13 godina, a šest godina kasnije majka joj je umrla u automobilskoj nesreći. Pevačica je u intervjuu rekla da je ovo otkrila jer želi svima da poruči da nije luda već da je žrtva porodičnog nasilja.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs