Valjan razlog?

EVO ZAŠTO DRU BARIMOR(46) NIKAD VIŠE NEĆE PONOVO DA SE UDA: Nikad se, ikad, ikad, ikad neću udati ponovno!

Iza nje su tri propala braka, nekoliko ozbiljnih i neuspešnih veza i propalih veridbi

Celebrities
Autor:
EVO ZAŠTO DRU BARIMOR(46) NIKAD VIŠE NEĆE PONOVO DA SE UDA: Nikad se, ikad, ikad, ikad neću udati ponovno!
Foto: Profimedia

Dru Barimor odlučila je da se više nikada neće udati, a iskreno je progovorila o tome koliko je teško izlaziti sada kad je samohrana majka.

Sama je već šest godina, a odluka je usledila nakon tri propala braka, nekoliko veza i veridbi.

Iako ne traži nekoga ko želi brak ili decu, strah ju je da nikada više neće pronaći ljubav…

Dru Barimor rekla je da se više “nikad, ikad, ikad, ikad, neće ponovno udati”. Slavna je glumica to odlučila nakon tri propala braka, nekoliko veza i veridbi, ali prestala je razmišljati o četvrtoj prilici za bračnu sreću.

U američkoj televizijskoj emisiji “CBS Mornings” je pričala o svom iskustvu s izlascima budući da je i samohrana majka dve devojčice iz četverogodišnjeg braka s Vilom Kopelmanom. Razeli se 2016. godine.

Ne znam kako izlaziti sad kad imam decu”, započela je priču glumica. “Nisam još tamo. Imam dve malene devojčice i ne želim dovoditi muškarce kući. Mislim da će mi trebati dugo da sretnem nekoga i onda ga upoznam pre nego što bih ga uopšte mogla upoznati s njima”, rekla je.

“Nikad nisam to primetila i rekla na glas, da ne znam kako je to izlaziti s nekim kad imaš decu”, priznala je Barimor voditeljki Gajli King. “Tata moje dece je sada srećno oženjen s najdivnijom ženom na svetu. Moja deca imaju neverovatnu pomajku”, rekla je dok je govorila o Aleksandri Mičhel, novoj supruzi Vila Kopelmana.

“Govorila sam da sam to ja, i da je to moj izbor, da nisam spremna i da želim da čekam. Mislim da to nikad nisam glasno rekla jer imam dve ćerke”, zaključila je. Glumica je od razvoda, dakle posljednjih šest godina, sama. “Odem povremeno na neke sastanke, ali to je samo poslednje dve godine. Trebale su mi četiri godine da dođem do te točke. A onda je stigla pandemija.”

Dodala je da uopšte ne traži nekoga ko je zainteresovan za brak ili decu. "Živela bih s nekim ponovno, možda, ali ja imam decu i nema šanse – nikad se, ikad, ikad, ikad neću udati ponovno”, rekla je. U braku je bila tri puta, od 1994. do 1995. godine s Džeremijem Tomasom, od 2001. do 2002. s komičarem Tomom Grinom i zatim od 2012. godine u četverogodišnjem braku s Kopelmanom.

Pre dve je godine rekla da se osećala slomljeno nakon razvoda i mislila kako se nikad od toga neće oporaviti. “Zbilja nisam dobro prihvatila razvod. Bilo je teško”, priznala je tada. “Ne znam kako da se ponovno tako otvorim. Kao da je nešto zatvoreno i ostaje takvo. Mislim da sam uplašena da pronađem ljubav ponovno kao i to što bih morala da se ponašam kao da se ništa nije dogodilo," objasnila je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs