OD SADA ĆE SVE BITI DRUGAČIJE

Progovorila o bivšem vereniku: Lejdi Gaga jednom rečenicom poslala snažnu poruku!

Njen kratki, diplomatski odgovor rekao je malo, zapravo je rekao i mnogo

Vip priča
13:58h Autor:
Progovorila o bivšem vereniku: Lejdi Gaga jednom rečenicom poslala snažnu poruku!
Foto: Profimedia

Kada je u medije procurela vest da Lejdi Gaga (33) više nije verena za 50-godišnjeg lovca na talente, Kristijana Karina, mnogi su posumnjali da je upravo on kriv za njihov raskid. Spekulisalo se da je bio ljubomoran više nego što bi trebalo, ali su sada nove informacije rasvetlile njihovu vezu i sam raskid.

Par je naime raskinio pre dodele Gremi nagrada, dakle, negde krajem januara ili početkom februara. Baš u to vreme je počela i da se razvija ona filmska priča se u kojoj su glavni akteri bili upravo Lejdi Gaga i glumac/reditelj Bredli Kuper s kojim je snimila film ‘A Star is Born’ i zaludela svet. Ali čak ni ta hemija na koncu uopšte nije kumovala njenoj vezi.

Dokaz da su Bredli Kuper i Lejdi Gaga u vezi: Nakon ovoga teško da će naći opravdanje! (FOTO)

foto: Profimedia

To se dobro zna danas, doslovno mesecima nakon što su raskinuli, a iako o svemu glumica i pevačica i danas zapravo nerado govori, američki portali donose malo svežih informacija.

Naime, kako se navodi, pevačica se zaista nedavno oglasila o svom raskidu, ali je o njemu rekla samo jednu, značajnu rečenicu, i to pre nego što je u nedelju u Las Vegasu otpevala svoj veliki hit ‘Someone to Watch Over Me’ pre koje je publici priznala:

"Kada sam poslednji put pevala ovu pesmu na ruci sam imala prsten, sada ga više nema pa će ovoga puta sve biti drugačije".

A iako je taj kratki, diplomatski odgovor rekao malo, zapravo je rekao i mnogo, jer je pevačica definitivno odlučila da će o njoj i njenoj karijeri ipak radije brinuti neko ‘dostojniji’, a izvori vrlo bliski pevačici su njeno priznanje dodatno pojasnili medijima kazavši kako je pevačica odlučila da više ne rizikuje i da joj takav muškarac može bitno ugroziti njezinu uspešnu karijeru.

A koja je baš u vreme njihovog raskida i osvajanja Oskara doživela još planetarniju slavu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs