Ne mogu više da kriju romansu

Dokaz da su Bredli Kuper i Lejdi Gaga u vezi: Nakon ovoga teško da će naći opravdanje! (FOTO)

Film "Zvezda je rođena" počeo je da se prikazuje još prošle godine, a u jeku afere nakon Oskara fanovi su počeli da preispituju svako njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti

Šuška se 02.03.2019. - 15:53h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Od nedavne dodela Oskara ceo sve ne prestaje da govori o romansi Bredlija Kupera i Lejdi Gaga. Glasine su se pojačale nakon njihovog zajedničkog nastupa na ceremoniji dodela Oskara koji je bio previše intiman, te mnogi tvrde kako je tako nešto nemoguće odglumiti.

 

Iako se o njihovoj navodnoj vezi šuškalo još od snimanja filma "Zvezda je rođena", Bredli se tada ponašao kao ozbiljan porodični čovek i bio privržen svojoj dugogodišnjoj partnerku Irini Šajk sa kojom ima ćerku. Lejdi Gaga je u to vreme bila verena sa Kristijanom Karinom, sa kojim je raskinula pre oko dve nedelje.

 

O hemiji Lejdi Gage i Bredlija Kupera bruji svet: Ovaj potez Irine Šajk podgreva sumnju o navodnoj vezi!

foto: Profimedia

Film "Zvezda je rođena" počeo je da se prikazuje još prošle godine, a u jeku afere nakon Oskara fanovi su počeli da preispituju svako njihovo zajedničko pojavljivanje u javnosti i tada su primetili detalj koji je mnogima promakao.

 

Naime, na fotografijama sa premijere filma, 24. septembra 2018. godine u Los Anđelesu na kojoj Bredli i Gaga poziraju jedno pod drugog fanovi su primetili tragove crvenog karmina na glumčevim usnama. To ne bi bilo toilko čudno, da Lejdi Gaga, koja pozira pored njega, nije imala identičnu boju karmina na usnama.

 

Prve fotografije Lejdi Gage nakon strastvenog nastupa sa Bredlijem Kuperom: Da li njen zagonentni osmeh nešto govori? (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casually Just Analyzing Shit (@ladycooperisreal) on

Ove fotografije su izazvale buru komentara i dok neki tvrde kako više nema sumnje da su njih dvoje u vezi, drugi tvrde da se karmin slučajno našao tu, kada je pevačica pokušala da ga učtivo poljubi u obraz poput prijatelja.

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...