još uvek nije kraj

Džoni Dep tuži bivšu ženu za neverovatnu sumu novca! Evo šta je razlog! (FOTO)

55-godišnji glumac je podneo tužbu za klevetu protiv svoje bivše žene, Amber Herd!

Celebrities
17:48h Autor:
Džoni Dep tuži bivšu ženu za neverovatnu sumu novca! Evo šta je razlog! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džoni Dep je podneo tužbu za klevetu u iznosu od 50 miliona dolara protiv svoje bivše supruge Amber Herd nakon što ga je "optužila za nasilje u porodici".

Kako se navodi u tužbi, Dep je opisao optužbe za zlostavljanje iz 2016. kao "razrađenu prevaru".

Tužba se odnosi na članak u Vašington postu koji je Depova bivša supruga napisala u decembru 2018. gde tvrdi da je primila pretnje smrću i "zakazala" na poslovnom planu nakon što je Depa optužila za zlostavljanje u porodici.

Depova tužba glasi: “Jasna implikacija da je gospodin Dep nasilnik u porodici je kategorički i dokazano lažna. Gospodin Dep nikada nije zlostavljao gospođu Herd. Njene tvrdnje protiv njega iz 2016. godine su apsolutno netačne. "Sve je to bilo deo razrađene prevare u cilju pozitivnog publiciteta za gospođicu Herd i unapređivanja njene karijere."

Pao sam tako nisko, da niže nisam mogao: Džoni Dep šokirao priznanjem o razvodu, porocima i porodici! (FOTO)

foto: AP / Rich Fury

Dep i Herd su se venčali 15 meseci pre nego što je ona podnela zahtev za razvod. Dep je konstantno poricao te navode i umesto toga tvrdio da je njegova bivša supruga ta koja je njega više puta nasilno napadala i povređivala ga.

U tužbi za klevetu, Dep još tvrdi da je Amber na njega bacila staklenu bocu vodke i time mu polomila kost na prstu desne ruke.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs