spekulacije ne prestaju

Prve fotografije Lejdi Gage nakon strastvenog nastupa sa Bredlijem Kuperom: Da li njen zagonentni osmeh nešto govori? (FOTO)

Gaga se ovako pojavila prvi put nakon što su ona i Bredli "zapalili" društvene mreže kada su se "gotovo poljubili" na kraju svog dueta pesme "Shallow", i to sve na oči Bredlijeve devojke Irine Šajk

Star look
22:29h Autor:
Prve fotografije Lejdi Gage nakon strastvenog nastupa sa Bredlijem Kuperom: Da li njen zagonentni osmeh nešto govori? (FOTO)
Foto: AP / Evan Agostini

Dobitnica Oskara je "uhvaćena" u Los Anđelesu sa smeškom na licu nakon strastvenog nastupa sa svojim kolegom i rediteljem filma "A Star is born", Bredlijem Kuperom.

Gaga je nosila je kožnu jaknu sa naglašenim naramenicama preko kežual plave majice, a svoj izgled je upotpunila zanimljivim crnim naočarima.

Nakit koji je pre nje nosila ikona stila iz 60-ih: Lejdi Gaga na dodeli Oskara prošetala ogrlicu od 30 miliona dolara! (FOTO)

foto: Profimedia

Gaga se ovako pojavila prvi put nakon što su ona i Bredli "zapalili" društvene mreže kada su se "gotovo poljubili" na kraju svog dueta pesme "Shallow", i to sve na oči Bredlijeve devojke Irine Šajk.

Lejdi Gaga vratila verenički prsten: Šuška se da je ostavila verenika zbog ovog poznatog glumca! (FOTO)

foto: Profimedia

Lejdi Gaga je za ovu pesmu dobila Oskara, a dvojac je svojom izvedbom priredio pravi spektakl za uši i oči. Od te večeri spekulacije o odnosu ovog glumačko-pevačkog para ne prestaju.

Čak je The Sun Online otkrio da se Bredlijevoj devojci Irini smučila priča o njegovom "bliskom" odnosu sa Lejdi Gagom. Odnos Bredlija i Irine je sada "neverovatno napet" nakon tog kontroverznog nastupa u nedelju na dodeli Oskara.

Povodom pomenutog nastupa se oglasila i sama Gaga, koja je na svom tviter profilu okačila njihovu zajedničku fotografiju od te večeri koju je propratila rečima: "Ništa ne može biti posebnije od toga što sam ovaj trenutak sa dodele Oskara podelila sa pravim prijateljem i umetničkim genijem."

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs