niko nije skidao pogled s njenog vrata

Nakit koji je pre nje nosila ikona stila iz 60-ih: Lejdi Gaga na dodeli Oskara prošetala ogrlicu od 30 miliona dolara! (FOTO)

Kontroverzna umetnica je zablistala u elegantnoj toaleti na dodeli Oskara, ali posebnu pažnju prisustnih izazvala je skupocena ogrlica na njenom vratu

Moda
14:34h Autor:
Nakit koji je pre nje nosila ikona stila iz 60-ih: Lejdi Gaga na dodeli Oskara prošetala ogrlicu od 30 miliona dolara! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pored zlatne statue koju dobila i svojih pevačkih sposobnosti izvođenjem pesme "Shalow" za film "Zvezda je rođena i zlatnom statuom ", Lejdi Gaga je na 91. dodeli Oskara oduševila izborom toalete.

Pevačica je poznata po tome da bira glamurozne kreacije i da svakim svojim stajlingom podigne veliku prašinu. Ovoga puta, pevačica i odnedavno glumica zablistala je u vrlo jednostavnoj, a opet jedinstvenoj toaleti sa potpisom modne kuće "Aleksandar Mekvin."

foto: Profimedia

Ova elegantna crna haljina izrezanog dekoltea i šlepom možda bi bila promašaj da ju je neko drugi poneo. Ali, Lejdi Gaga ima taj neki šmek da svaki komad ume i te kako dobro da iznese.

Uz kreaciju je ponela oko vrata glamuroznu ogrlicu Tiffany & Co. nakita, a kosu je podigla u visoku punđu, poput zvezda starog Holivuda.

Džej Lo zakopčana do grla na dodeli Oskara: U ovoj haljini mamila uzdahe, ali kroj joj je zadao muke! (FOTO)

foto: Profimedia

Reč je o gromnom žutom dijamantu od 128 karata koji krasi ogrlicu na njenu vratu, a vrednost joj je neverovatnih 30 miliona dolara.

Zanimljivo je da je ovaj dijamant poseban iz jednog razloga.

Drastična promena imidža: Šarliz Teron na dodeli Oskara prošetala novu frizuru i čarobnu kreaciju! (FOTO)

Naime, pre Lejdi Gage nosila legendarna Odri Hepbern 1961. godine u čuvenom filmu "Doručak kod Tifanija".

Dodela Oskara 2019: Predstavljamo vam najlepše toalete!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs