žena iz prošlosti slavnog glumca

Nju je Bredli Kuper voleo pre Irine Šajk: Od eskpresne veridbe do kraha braka posle samo 4 meseca!

O intimnom nastupu Bredlija Kupera i Lejdi Gage ne prestaje da se priča, a u svetskim medijima se brzinom svetlosti pojavila žena iz prošlosti slavnog glumca

Vip priča
16:03h Autor:
Nju je Bredli Kuper voleo pre Irine Šajk: Od eskpresne veridbe do kraha braka posle samo 4 meseca!
Foto: AP / Jordan Strauss

Bredli Kuper (44) u centru je medijske pažnje zbog prisnog nastupa sa Lejdi Gagom na 91. dodeli Oskara, te se priče o njegovoj neverovatnoj hemiji sa pevačicom ne stišavaju.

Američki glumac uživa u ljubavi sa Irinom Šajk (33) koja mu je prošle godine rodila ćerku Leu De Seinu, a pre slavnog top modela imao je turbulentan ljubavni život sa bivšom suprugom Dženifer Espozito.

O ovom nastupu svi pričaju: Lejdi Gaga i Bredli Kuper su doslovno zapalili scenu na dodeli Oskara! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Upravo je ovaj intiman nastup sa dodele najprstižnijih filmskih nagrada izbacio na površinu njegovu davno zaboravljenu romansu.

Naime, nakon zajedničkog izvođenja numere "Shallow" Lejdi Gage i Bredlija Kupera, glumac Dejvid Spejd je podelio na Instagramu fotografiju sa pitanjem da li se između njih nešto desilo. Na njegovu opasku komentar je imala ni više ni manje nego Dženifer, napisavši: "ha".

Harizmatični Bredli Kuper: 18 manje poznatih činjenica o ovom holivudskom šmekeru! (FOTO)

Ta njena reakcija je odmah završila u svetskim medijima koji i dalje bruje o samom nastupu.

"Jednostavno sam bila iznenađena javnim istupom Dejvida Spejda o nečem o čemu sada svi govore, a tiče se mog bivšeg. Bukvalno sam se nasmejala toj objavi i mislim da to jeste smešno. Ne znam koga sam tačno uspela da uvredim sa izjavom 'ha'. Zanimljivo, pored toliko toga šta se događa u našoj zemlji, upravo moj komentar je dobio na značaju, rekla je Espozito.

Od skrivanja veze do iznenadne veridbe, a onda još bržeg razvoda

Kuper i Espozito započeli su svoju vezu nekoliko meseci uoči svečane dodele Zlatnih Globusa 2006. godine. Iako su u početku krili romansu daleko od očiju javnosti, njihova ljubav je isplivala na površinu kada su se pojavili na crvenom tepihu držeći se za ruke.

Bredli Kuper u Vorner Brosovom filmu o Lensu Armstrongu?

foto: Profimedia

U to vreme slavni glumac je radio na seriji "Alias" u kojem je igrao s Dženifer Garner dok je njegova izabranica glumila u hit seriji "Zakon i red". Već u oktobru su objavili veridbu, a u decembru se venčali, što je bio šok za javnost.

Nekoliko nedelja nakon toga, magazin "People" je potvrdio da je slavni par izgovorio sudbnosno "da". Ceremonija venčanja održana je na jugu Francuske, a prisustovali su samo najuži članovi porodice i prijatelja.

Ali, kada se činilo da su sreću zaista pronašli jedno kraj drugog, usledio je krah. Mnogi su mišljenja da se njihova ljubav prebrzo ugasila.

Samo četiri meseca nakon venčanja par je objavio da se razvodi. Dženifer je predala papire za razvod i zamolila javnost za poštovanje privatnosti", rekao je tada PR glumice dok je Bredlijev asistent istakao da je odluka o razvodu bila obostrana, kao i da su oni već neko vreme živeli razdvojeno.

Bredli Kuper i Irina Šajk: Pokazali ćerkicu javnosti! (FOTO)

foto: Profimedia

"Bio je duhovit, pametan, arogantan i vrhunski manipulator. Nije me privukao svojim izgledom već sjajnim smislom za humor u kojem sam uživala. Iako je bio zabavan imao je i svoju negativnu stranu. Ličnost mu se menjala kako vetar duva", izjavila je jednom prilikom Dženifer.

Iako nikada više nisu progovorili razlozima kraja ljubavi, jedna knjiga je bacila novo svetlo na razvoj događaja.

Naime, Dženifer je 2014.godine objavila knjigu memoara pod nazivom 'Moj život sa osetljivošću na gluten, što vam lekari ne govore i kako da naučite ponovo da živite", a u njoj se dotakla i svog partnera kojem nije htela da otkrije ime. Spornog muškarca opisuje kao vrhunskog manipulatora.

Iako se naširoko spekulisalo da je ovim stihovima opisala Bredlija, ona je to ignorisala, a navela je kako je stavila naglasak na svoju bolest, a ne ljubavni život.

Iste godine kada je izašla knjiga, Dženifer se ponovo udala za britanskog manekena, Luisa Dovlera sa kojim je i dan danas u braku.

Nova ljubav i uspesi Bredlija Kupera na poslovnom planu

Nakon niza uspešnih filmova, od kojih se po mišljenju publike posebno izdvaja komedija 'Mamurluk', Kuper je 2015. godine započeo romansu sa top modelom Irinom Šajk, s kojom je takođe u početku skrivao vezu.

Prisan nastup Lejdi Gage i Bredlija Kupera pokrenuo lavinu komentara: Fanovi Irine Šajk bruje o navodnoj vezi! (VIDEO)

foto: Profimedia

Nakon dve godine veze, dobili su ćerkicu Leu De Seine, a danas žive u Njujorku gde su nedavno kupili luksuznu i raskošnu vilu na Menhetnu.

O svojoj ljubavi tokom poslednje četiri godine nikada nisu javno govorili, a nasmejanim zajedničkim pojavljivanjima pokušali su da stvore sliku idealnog para.

Bredli Kuper izdvojio 13 miliona dolara za ovaj stan! (FOTO)

(Stil.kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs