Stroga pravila

Zašto Kejt Midlton ne skida kaput unutra, bez obzira na sve: Razlog je više nego besmislen! (FOTO)

Putovanje u Skandinaviju, gde su Kejt Midlton i princ Vilijam proveli četiri dana, bilo je poslednje putovanje pre Kejtinog porođaja, a svi su primetili da je lepa vojvotkinja ceo dan presedela u kaputu

Vip priča 04.02.2018. - 21:15h Autor: vecernji.hr
Foto: EPA / Lise Aserund

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton sa suprugom Vilijamom bila je u poseti norveškoj kraljevskoj porodici. Inače, putovanje u Skandinaviju, gde su proveli četiri dana, bilo je poslednje putovanje pre Kejtinog porođaja.

foto: Reuters / Hannah McKay

Kejt je na ručku sa kraljevskom porodicom, kao i prilikom posete jednoj školi odabrala dugački kaput Dolče i Gabana s dvostrukim kopčanjem. Ono što je privuklo pažnju javnosti je to što je sve vreme taj kaput imala na sebi.

 

Modni užas Kejt Midlton: Kritičari napljuvali izgled lepe vojvotkinje! (FOTO)

foto: EPA / Terje Pedersen

Koji je razlog što Kejt nije tom prilikom skinula kaput? Odgovor je pomalo besmislen. Zato što se to u kraljevskoj porodici smatra neprikladnim i to dok su kamere uključene. Naime, žene iz britanske kraljevske porodice skidaju kapute kada se kamere isključe, piše news.com.

 

Klinci koji će jednog dana vladati svetom: Ovo su naslednici slavnih monarhija! (FOTO)

foto: EPA / Lise Aserund

Među još nekim pravilima su lak za nokte koji ne sme da bude u boji, nema profila na društvenim mrežama i može da se nosi samo kraljevski nakit.

 

Megan će na venčanju nositi istu tijaru kao i Kejt: Na jednu stvar će ipak morati da pričeka! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...