pogledajte

Zimske čarolije: Kejt Midlton izazvala princa Vilijama na grudvanje! (FOTO)

Poslednji dan svoje četverodnevne posete Švedskoj i Norveškoj, Kejt Midlton i princ Vilijam proveli su na skijaškoj skakaonici u Oslu, gde su se družili s juniorskim skakačima. Zabavna atmosfera i zimska idila podstakla su lepu vojvotkinju od Kembridža da princa Vilijama izazove na grudvanje. Koliko je precizna Kejt, dokazala je pogodivši princa grudvom direktno u glavu

Vip priča
Autor:
Zimske čarolije: Kejt Midlton izazvala princa Vilijama na grudvanje! (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Iako je ušla u sedmi mesec trudnoće, lepu Kejt Midlton to nije sprečilo da uživa u zimskim radostima. Vojvotkinja od Kembridža i princ Vilijam u Oslu su na -7 sepeni pratili talentovane mlade skakače iz norveškog nacionalnog tima, u sklopu zvanične četverodnevne posete Švedskoj i Norveškoj.

Kao iz bajke: Trudna Kejt Midlton u haljini dostojnoj princeze! (FOTO)

foto: Profimedia

Dobro 'ušuškana' Kejt, nosila je crveno-belu skijašku jaknu brenda "Kjus" i belu Barts kapu sa bućkom, a nakon praćenja skokova, britanski kraljevski par s decom se družio na otvorenom, pored vatre.

Modni užas Kejt Midlton: Kritičari napljuvali izgled lepe vojvotkinje! (FOTO)

foto: Profimedia

Na lepu vojvotkinju, koja sa princem iščekuje njihovo treće dete, očigledno je uticala dečja zaigranost, pa nije mogla da odoli, a da se i sama malo ne zabavi.

Frizerka Kejt Midlton otkrila: Svako može da ima frizuru kao vojvotkinja, potrebno vam je samo ovo!

foto: Profimedia

Dok su s vrha skakaonice pratili skokove, vojvotkinja je uzela malo snega, oblikovala grudvu i spretno pogodila princa direktno u glavu. Princ Vilijam nije ni slutio šta mu se sprema, a Kejt je samu sebe dobro nasmejala.

Fotografije kraljevskog para u omiljenoj zimskoj igri obišle su svet, a iako ne znamo kako se grudvanje završilo, verujemo da je princ do kraja ostao džentlmen.

Kejt Midlton u svili opčinila Švedsku: Odavno nije izgledala ovako dobro! (FOTO)

A post shared by Catherine (@duchesscathryn) on

A post shared by Prince Harry (@princeharry2018) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs