Totalni promašaj

Modni užas Kejt Midlton: Kritičari napljuvali izgled lepe vojvotkinje! (FOTO)

Princ Vilijam i Kejt Midlton nalaze se u poseti Švedskoj, a modne kombinacije vojvotkinje od Kembridža, kao i uvek, pomno se prate

Moda
20:04h Autor:
Modni užas Kejt Midlton: Kritičari napljuvali izgled lepe vojvotkinje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je njen modni stil inspiracija mnogim zaljubljenicama u modu, mada joj mnogi zameraju konzervativnost i nesklonost eksperimentisanju, plava haljina koju je Kejt Midlton nosila na prijemu upriličenom u galeriji Fotografiska u Stokholmu bila je potpun promašaj.

Dosad je zahvaljujući svom modnom stilu stekla bezbroj obožavateljki, ali je Kejt odabirom plave haljine od pliša s potpisom proslavljenog tursko-engleskog dizajnera Erdema sve razočarala.

Jeftina haljina i već nošeni kaput: Skromna Kejt Midlton u šik trudničkom izdanju! (FOTO)

foto: Profimedia

Cvetni dezen klizav je teren za mnoge zaljubljenice u modu jer ga treba znati nositi, ali čini se da je i lepa vojvotkinja pogrešila sa ovim dezenom.

Vojvotkinja, koja treba da rodi treće dete za nekoliko meseci, nije se proslavila u Erdemovoj kreaciji od pliša u čudnoj nijansi plave i s neuglednim uzorkom koji je mnoge podsetio na starinske zavese. Osim toga, kroj nije nimalo laskao građi tela omiljene članice kraljevske porodice.

Modni znalci su jednoglasni da su i loše odabrane cipele i velike minđuše dodatno upropastile autift, pa je Kejt ovog puta dobila nažalost samo loše ocene.

Stroga pravila lepote kojih Kejt Midlton mora da se drži: Nema eksperimentisanja!

foto: Profimedia

"Šta se dogodilo s njenim stilom? Mogla bi nešto da nauči od Megan Markl", poručili su joj razočarani obožavaoci koji s velikom pažnjom prate svaki njen modni korak.

Drugi su, pak, zaključili da Erdemove kreacije (dan ranije je nosila još jednu cvetnu haljinu boje senfa) nikako nisu dobar izbor za Kejt Midlton.

"Plava haljina je za mrvicu bolja od one dan pre. Ali još uvek sve jako podseća na enterijer", komentarisao je jedan tviteraš.

"Grozna haljina, u njoj izgleda staro i bucmasto. Treba da se posavetuje s Megan", glasio je jedan komentar.

Da podsetimo, Kejt i njen suprug Vilijam se nalaze u četvorodnevnoj poseti Švedskoj i Norveškoj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs