Dama sa stilom, u svaKOJ PRILICI

Nezaustavljiva Kejt Midlton: U jednom danu ponela 2 različita modna stila! (FOTO)

Nakon kraćeg odsustva iz javnosti, Kejt Midlton se vratila kraljevskim dužnostima koje je ovog puta odradila u društvu supruga, princa Vilijama

Star look
13:49h Autor:
Nezaustavljiva Kejt Midlton: U jednom danu ponela 2 različita modna stila! (FOTO)
Foto: AP / Geoff Pugh

U društvu princa Vilijama, britanska miljenica Kejt Midlton posetila je pogon za proizvodnju Jaguar Land Rovera u Birmingemu, a trudnički stajling ovoga puta je kreirala crnim odevnim komadima.

Pregledavši "ponudu" u svom ormaru, Kej je izvukla crni kaput brenda Goat s belim detaljima i specifične siluete iz 60-ih. Poznata kao velika ljubiteljka modnog recikliranja, britanska miljenica spomenuti kaput već je nosila tokom posete Njujorku 2014. godine i tokom trudnoće s princezom Šarlot.

Kejt Midlton nikada nećete videti sa ovom stvari: Pravilo koje ne sme da krši! (FOTO)

foto: AP / Geoff Pugh

Tom prilikom, efektan kaput Kejt je nosila uz uske crne pantalone i čizme do kolena s potpisom brenda Russell and Bromley, sa stabilnom petom.

Nešto kasnije tog dana, Kejt se zaputila na stadion fudbalskog kluba Aston Vila u Birmingemu gde je imala priliku da se sresti s grupom radnika i predstavnika kraljevske fondacije Coach Core osnovane 2012. godine kojoj je cilj da pomogne mladim ljudima u građenju karijere sportskih trenera.

I to se desilo: Kejt Midlton potpuno iskopirala Megan Markl, obe u istim haljinama! (FOTO)

foto: AP / Aaron Chown

U odnosu na elegantno, formalno izdanje predstavljeno ranije tog dana, Kejt se za dolazak na stadion odlučila za ležernu, sportsku kombinaciju. Crne skinny pantalone nosila je uz rolku, a celokupno izdanje zaokružila je patikama i crvenom, perjanom jaknom.

foto: EPA / Facundo Arrizabalaga

Lepa 35-godišnja vojvotkinja trebalo bi da rodi u aprilu sledeće godine svoje treće dete, a uska crna rolka istakla je njen trudnički stomačić koji tek postaje vidljiv.

Kejt Midlton konačno uživa u 3. trudnoći: Nova frizura, osmesi i neobičan ples! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs