Prkosi strogim pravilima

Najkraći minić do sada: Svi su se okretali za kraljicom Leticijom! (FOTO)

Španska kraljica Leticija bila je počasna gošća na 34. dodeli novinarskih nagrada održanoj u Madridu, a uvek elegantna i doterana, ovoga puta plenila je pažnju hrabrim modnim odabirom

Star look
15:20h Autor:
Najkraći minić do sada: Svi su se okretali za kraljicom Leticijom! (FOTO)
Foto: EPA / Kiko Huesca

Nakon što se oprostila s karijerom novinarke i sela na španski tron, kraljica Leticija napravila je značajan stilski odmak, mnogo smeliji od onog Kejt Midlton, a brojni kritičari primetili su da je njen modni stil uzburkao javnost.

Besprekorne vladarke Bliskog istoka: Modne boginje kraljevskih porodica! (FOTO)

foto: EPA / Kiko Huesca

Španska kraljica Leticija više puta je bila prozivana zbog smelih modnih kombinacija, a njen odabir za svečanu dodelu novinarskih nagrada i ovog puta je plenio posebnu pažnju javnosti. Budući da se radi o zvaničnom pojavljivanju, odvažna Leticija je neke pomalo zatekla autfitom u vidu minijaturne dvobojne haljine iznad kolena.

foto: EPA / Kiko Huesca

Zavodljivu haljinu na prelepoj Leticiji činili su detalji poput lepršave bele tkanine sa volanima i crnim debelim bratelama. Prema rečima modnih znalaca, reč je o kreaciji s potpisom španske dizajnerke Tereze Helbig koja datira iz 2008. godine.

Kralj Felipe i kraljica Leticija kao sasvim običan svet: Ovakav prizor se ne viđa svaki dan! (FOTO)

foto: EPA / Kiko Huesca

Zbog upečatljive haljine španska kraljica odlučila je da se vodi modnim pravilom "manje je više", odabirom klač torbice od crnog satena s potpisom dizajnera Felipea Varele i Pradinih lakovanih cipela. Što se tiče nakita, Leticija se odlučila za blještav prsten i minđuše kakve je imala priliku da nosi na venčanju sa tadašnjim prestolonaslednikom, princem Felipeom u maju 2004. godine.

foto: Profimedia

Kao jedna od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, kraljica Leticija može sebi da dopusti i ovakvu modnu kombinaciju jer je laskavu titulu žene s najviše stila do sada mnogo puta opravdala.

Sve, samo ne dosadna: Kraljica Maksima ima najsmeliji modni stil među ženama plave krvi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs