Uvek privlači pažnju

Sve, samo ne dosadna: Kraljica Maksima ima najsmeliji modni stil među ženama plave krvi! (FOTO)

Iako njeni stajlinzi ne dobijaju uvek prolaznu ocenu modne struke, holandska kraljica je svih ovih godina ostala dosledna svom prepoznatljivom stilu
Moda
20:52h Autor:
Sve, samo ne dosadna: Kraljica Maksima ima najsmeliji modni stil među ženama plave krvi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kraljica Maksima uvek izgleda drugačije od ostalih. Gde god se pojavi, teško da će neka njeza modna kombinacija proći neprimećena od modnih kritičara. Iako njeni stajlinzi ne dobijaju uvek prolaznu ocenu modne struke, holandska kraljica je svih ovih godina ostala dosledna svom prepoznatljivom stilu.

Holandska kraljica je otputovala u Delft kako bi posetila Jesehof, dom za beskućnike i osobe bez porodice, u kojem je provela dan prepun zabavnih aktivnosti sa štićenicima, a okušala se i u bilijaru. Iako bi većina očekivala da je 46-godišnja kraljica za tu priliku uskočila u kežual odeću i ravne cipele kako bi nesmetano mogla da uživa u isplaniranim aktivnostima, ona se ipak držala svog proverenog stila.

Plavokosa kraljica je obukla košulja-haljinu zanimljivog šarenog dezena belgijskog brenda Natan Couture. Identičnu haljinu nosila je i 2013. godine, kada je posetila ostrvo Kurasao. Baš kao i tada, upotpunila je svoju šarenu kreaciju ružičastim sandalama na štiklu i torbicom iste boje, koje takođe potpisuje belgijski brend.

Holandska kraljica skinula sa trona Kejt Midlton: Modnom kombinacijom oduševila sve! (FOTO)

Foto: EPA
Foto: EPA

Lepa Maksima je poznata po svom ličnom stilu, atipičnom za ženu kraljevske krvi. Šareni dezeni, neobični šeširi, suknje i haljine su njen zaštitni znak, a mnoge dame s kraljevskih dvorova se ne bi usudile da nose ono što ona obuče.

Šeširi holandske kraljice Maksime: Savršeni aksesoari za svaku priliku!

Foto: EPA
Foto: EPA

Iako bi mnogi kritičari njen stil odevanja opisali kao preteran i neprimeren, čini se da se ona ne zamara tuđim mišljenjima. Bilo kako bilo, njen stil je sve samo ne dosadan.

Osim što gaji ljubav prema vedrim bojama, kraljica Maxima voli da reciklira svoje odevne komade i modne dodatke. Tako je uz svoju šarenu kombinaciju u Delftu nosila ružičaste plastične minđuše, koje je nedavno nosila uz još jednu upečatljivu kombinaciju u kojoj je izgledala poput ružičaste verzije Crvenkapice ili, bolje rečeno - rozenkapice.

Moza bint Naser i kraljica Maksima: Zašto su svi gledali u ove dve dame! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tada je obukla ružičastu majicu i cvetnu midi suknju A kroja, uz koje je kombinovala ružičastu kapu, minđuše i štikle i torbicu koja se slagala s dezenom suknje.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ljubiteljka neobičnih šešira često zna da pogreši u odabiru, pa je tako nedavno razočarala svojim izborom modnih dodataka.

Kraljica Leticija u do sada neviđenom izdanju: Vatrena, ali potpuno izgužvana haljina! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Uz kontrastnu crno-belu haljinu geometrijskog uzorka, koju je kreirao dizajner Edouard Vermeulen, kraljica je kombinovala neonsko zelene detalje, od kojih je najviše podsmeha izazvao šešir belgijske dizajnerke Fabijen Delvinj jer podseća na nezrele banane.

Dokazala zašto je najlepša kraljica na svetu: Svi su zanemeli kada je ušla Ranija! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs