Dama od stila

Holandska kraljica skinula sa trona Kejt Midlton: Modnom kombinacijom oduševila sve! (FOTO)

Haljinu danskog dizajnera krase tipični detalji, poput bočnog kopčanja i efektne kragne, koju je Maksima ležerno raskopčala
Star look
14:04h Autor:
Holandska kraljica skinula sa trona Kejt Midlton: Modnom kombinacijom oduševila sve! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holandska kraljica Maksima smatra se jednom od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, a svoju visoku modnu titulu ovoga puta je potvrdila haljinom nalik kaputu u boji kože.

Povodom pojavljivanja na holandskoj nedelji dizajna kraljica Maksima je odabrala već viđenu, ali dovoljno svežu kreaciju svog omiljenog dizajnera, Danca Klesa Iversena.

Šeširi holandske kraljice Maksime: Savršeni aksesoari za svaku priliku

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Za kreacije ovog dizajnera holandska kraljica argentinskih korena često se odlučuje kad je u pitanju formalni stil odevanja, a ove godine uspela je da izazove pravu medijsku buru zahvaljujući sivom kaputu danskog dizajnera. Spomenuti kaput nosila je tokom službene posete Nemačkoj, a ukrašavalo ga je mnoštvo metalnih detalja koje su mnoge podsetili na svastiku.

Gorka tajna lepe kraljice: Upoznajte Maksimu od Holandije! (FOTO)

Iako joj je odabir spornog kaputa stvorio diplomatske probleme, kraljica Maksima i dalje je verna kreacijama danskog dizajnera, o čemu svedoči bež haljina nalik kaputu koju je u jednom trenutku naglasila pelerinom identične nijanse.

Haljinu danskog dizajnera krase tipični detalji, poput bočnog kopčanja i efektne kragne, koju je Maksima ležerno raskopčala. Spomenutoj bež kreaciji holandska kraljica pažljivo je dodala par bež cipela s potpisom Đanvita Rosija i modne dodatke poput upečatljivog zlatnog nakita i torbice u tonovima haljine.

Zahvaljujući posebnom i odmerenom stilu kraljica Maksima smatra se jednom od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, istovremeno ozbiljno preteći skidanju s modnog trona britanske princeze Kejt Midlton.

Kejt Midlton u bapskoj haljini: Totalni modni promašaj lepe vojvotkinje! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs