U crvenom od glave do pete

Kraljica Leticija u do sada neviđenom izdanju: Vatrena, ali potpuno izgužvana haljina! (FOTO)

Umesto haljine standardne "ispeglane" teksture nosila je model od zgužvanog krepa
Star look
21:10h Autor:
Kraljica Leticija u do sada neviđenom izdanju: Vatrena, ali potpuno izgužvana haljina! (FOTO)
Foto: EPA / Daniel Perez

Španska kraljica Leticija godinama podržava rad Instituta Servantes u Malagi. Ova državna institucija bavi se promocijom španske kulture i jezika, a na radionicu koju su organizovali voditelji instituta stigla je i kraljica.

Ponovno je zablistala u vrlo elegantnoj kombinaciji. Crvenu haljinu dizajnerke Nine Riči napravljenu od zgužvanog krepa iskombinovala je crvenim štiklama brenda Magrit i torbicom Karoline Herere.

Uspešno je izbegla zamku jednobojnog izdanja zahvaljujući poštovanju pravila o kombinovanju odevnih komada i dodataka u istoj boji. Često napravimo "kiks" kada pokušavamo da ih uskladimo, pa dobijemo kombinacije koje su jednolične i pomalo dosadne.

Gola ramena kraljice Leticije: Ležeran kroj koji podmlađuje dame! (FOTO)

Foto: EPA
Foto: EPA

Iako modni stručnjaci preporučuju da izbegavamo torbice i štikle u istoj boji, pogotovo ako se radi o nijansi u kojoj je i odeća, ipak imaju par važnih saveta za stlizovanje takvih izdanja.

1. Izaberite cipele barem jednu nijansu tamnije od odeće

Razlika u boji neće biti jako primetna, ali odabirom obuće u tamnijoj nijansi sprečićete preveliko podudaranje odeće i cipela. Upravo je to uradila i Leticija koja je jarko crvenu haljinu uparila s cipelama zagasito tamnocrvene nijanse.

Vatrena, a nežna i suptilna: Kraljica Leticija zna šta znači biti dama! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Razbijte monotoniju različitim uzorcima i teksturom materijala

Leticija je umesto klasične kožne torbe odabrala model s upečatljivim zmijskim dezenom. Umesto haljine standardne "ispeglane" teksture nosila je model od zgužvanog krepa, pa se tekstura materijala vizuelno nije poklapala ni s cipelama ni sa torbom. Tako je postigla efekat različitosti iako je nosila jednobojnu kombinaciju.

Melanija Tramp u centru pažnje: Jedan detalj bacio senku na prelepu usku haljinu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs