Prizemni ljudi

Kralj Felipe i kraljica Leticija kao sasvim običan svet: Ovakav prizor se ne viđa svaki dan! (FOTO)

Iako tokom odmora u svojoj letnjoj rezidenciji na Majorci Felipe i Leticija svake godine imaju brojne zvanične obaveze, ipak se trude da svoju intimu zadrže za sebe, pa su zato još više oduševili meštane jednog seoceta
Vip priča
18:22h Autor:
Kralj Felipe i kraljica Leticija kao sasvim običan svet: Ovakav prizor se ne viđa svaki dan! (FOTO)
Foto: Reuters / Enrique Calvo

Španski kralj Felipe i kraljica Leticija mogu da biraju kojim prevoznim sredstvom i kada će da se voze. Međutim, kada su na odmoru na Palma de Majorci, radije biraju potpuno opuštenu varijantu - šetnju sa svojim ćerkicama.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Tako je bilo i juče, kada je kraljevska porodica odlučila da poseti izložbu posvećenu Pablu Pikasu i Huanu Mirou u Muzeju savremene umetnosti Kan Prunera u gradiću Soljer. Pre nego što su ušli unutra, dobro raspoloženi Felipe i Leticija pozirali su fotoreporterima i okupljenim poštovaocima.

Gola ramena kraljice Leticije: Ležeran kroj koji podmlađuje dame! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Za tu priliku Leticija je obukla šik mini belu haljinu koju je iskombinovala sa ravnim otvorenim sandalama. Uz to je imala i upečatljiv aksesoar - pleteni zembilj koji je idealno letnje rešenje kada su torbe u pitanju. Ovakvo izdanje lepe kraljice je svakako potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli kada je njeno oblačenje u pitanju - svečane i elegantne kreacije i visoke štikle.

Šta pokloniti onima koji imaju sve: Ovakve darove dobija španska kraljevska porodica! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Njen ćerke Leonor (11) i Sofija (10) pokazale su da su dostojne majčine naslednice kada je moda u pitanju - obe u linenim haljinicama i identičnim espadrilama.

U opuštenom izdanju je bio i Felipe, sa otkopčanom košuljom i tamnim farmerkama. Držeći se za ruke, kraljevska porodica je opušteno prošetala Soljerom, usput pozdravljajući meštane, koji su im oduševljeno mahali.

Foto: EPA
Foto: EPA

Iako tokom odmora u svojoj letnjoj rezidenciji na Majorci Felipe i Leticija svake godine imaju brojne zvanične obaveze, ipak se trude da svoju intimu zadrže za sebe, pa su zbog toga juče njihovi poštovaoci još više uživali u kraljevskom društvu.

Njihov život je bajka: 10 običnih žena koje su se udale za prinčeve! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs