Jedna jedina razlika

I to se desilo: Kejt Midlton potpuno iskopirala Megan Markl, obe u istim haljinama! (FOTO)

Kejt Midlton je za jednu gala večeru održanu ove nedelje nosila čipkastu haljinu dizajnerke Dajane von Firstenberg, a vešto oko modnih znalaca zapazilo je da je Megan Markl, devojka Kejtinog devera princa Harija, nosila istu haljinu još 2012. godine

Star look
18:35h Autor:
I to se desilo: Kejt Midlton potpuno iskopirala Megan Markl, obe u istim haljinama! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Nije neobično da poznate žene nose iste haljine. Ali zanimljivo je da je haljinu koju je vojvotkinja Kejt Midlton nosila na gala večeri održanoj u Londonu pre dva dana, čak pet godina ranije, dok se Kejt i ona nisu još ni poznavale, na crvenom tepihu nosila američka glumica Megan Markl, devojka Kejtinog devera, princa Harija.

foto: Reuters / Pool

Inače, sve su glasnija šaputanja da će Megan i Hari uskoro objaviti veridbu i da će najaviti još jedno grandiozno kraljevsko venčanje.

Šta se zaista dešavalo na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton: Kraljevski biograf otkrio do sada čuvane tajne! (VIDEO)

foto: Reuters / Profimedia

Isti model čipkaste haljine s tri četvrt rukavima modne dizajnerke Dajane von Firstenberg bio je prilagođen za obe dame, pa tako Kejtin seže do poda i crna je, dok je Meganina za crveni tepih u Los Anđelesu 2012. bila kratka i teget sa rajferšlusom po celoj dužini sa zadnje strane.

Zanimljivo je da je Kejt ovu haljinu nosila i 2014. godine takođe za vreme trudnoće, kada je bila trudna sa Šarlot.

Kraljevska porodica besna zbog Harijeve devojke: Bilo bi joj pametnije da ćuti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs