Previše je razvezala jezik

Kraljevska porodica besna zbog Harijeve devojke: Bilo bi joj pametnije da ćuti! (FOTO)

Nakon što je Megan Markl konačno progovorila o detaljima svoje ljubavne veze sa princem Harijem, najuži krugovi kraljevske porodice navodno su jako besni i uputili su joj oštru poruku

Šuška se
20:00h Autor:
Kraljevska porodica besna zbog Harijeve devojke: Bilo bi joj pametnije da ćuti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon višemesečnih šuškanja i nagađanja o detaljima ljubavne veze britanskog princa Harija, američka glumica Megan Markl je otvorila vrata svog doma novinarima poznatog časopisa Vanity Fair i progovorila o temi o kojoj se već jako dugo ćutalo.

"Par smo. Zaljubljeni smo. Sigurna sam da će doći vreme kada ćemo se približiti medijima i predstaviti se na prikladan način javnosti i ispričati svoju priču, ali nadam se da razumete da je ovo sada samo naše vreme. Mogu reći da smo jako srećni i lično obožavam velike ljubavi", rekla je pre nekoliko dana atraktivna brineta.

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair) on

Ali ovakve sladunjave izjave i otkrivanje detalja iz privatnog života nisu naišli na odobravanje stručnjaka koji se bave imidžom kraljevske porodice.

"Za nju je to sve verovatno izgledalo savršeno normalno i logično, ali mislim da će morati da malo zatvori ta svoja usta", izjavila je Ingrid Sjuard, urednica časopisa Majesty, koji se bavi novostima s kraljevskih dvorova.

"To neće dobro proći unutar palate", kazala je u nastavku i dodala da je ovaj potez bio izuzetno neobziran prema princu Hariju, koji je nedavno odbio da govori o slavnoj glumici.

Razvela se pa zavela princa: Sve što niste znali o Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Rekao je tada da bi bilo kakve priče bile štetne za njenu privatnost.

Ali izgleda da 36-godišnjakinja više jednostavno nije mogla da ćuti i krije svoju ljubav, bez obzira na posledice, kojih će, tvrdi urednica kraljevskog časopisa, zasigurno biti.

foto: Reuters / Matthew Childs

"Što manje iznosi svoju privatnost u medije, to bolje, jer moglo bi sve da joj se obije o glavu", zaključila je na kraju, a hoće li je Megan poslušati, ostaje tek da se vidi.

Nerazdvojni od kraljevske porodice: Jedni imaju slavu, drugi prestiž, a zajedno moć! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs