Netipična

Razvela se pa zavela princa: Sve što niste znali o Megan Markl! (FOTO)

Dok su hladni Britanci Kejt Midlton zamerali svaku sitnicu, zbog Meganine prošlosti doživeće šok
Vip priča
18:04h Autor:
Razvela se pa zavela princa: Sve što niste znali o Megan Markl! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ Meghanmarkle

Svi dobro znamo sve o Kejt Midlton, njenon besprekornom stilu, životu... ko zna koliko puta smo i poželeli da se nađemo na njenom mestu i uživamo u svim privilegijama kraljevskog života. I dok je princ Vilijam odavno zauzet, devojke širom sveta mogle su samo da se nadaju da će možda uspeti da osvoje srce nestašnog princa Harija i postanu deo kraljevske dinastije, piše Cosmopolitan.rs

Međutim, pojavila se dama koja je konačno i osvojila srce mladog princa i ukoliko ste pratili seriju "The Suits", dobro vam je poznata buduća princeza Bakingemske palate - Megan Markl. Par je zajedno oko godinu dana i dok su u početku pokušavali sa sakriju vezu, sada se trude da uživaju u svojoj ljubavi.

U nastavku vam otkrivamo zanimljive sitnice o ovoj IT dami koja po stilu i harizmi može da parira Kejt Midlton (ako nas pitate, nama malo i liče).

Kako su se upoznali?

Kako prenose strani mediji, atraktivna brineta i princ su se upoznali u Kanadi, dok je glumica snimala seriju, a Hari prisustvovao promovisanju sprota za osobe ometene u razvoju. Iako Hari važi za zavodnika u porodici, nije imao ozbiljnu devojku već nekoliko godina i ovo mu je prva veza koju s ponosom pokazuje porodici i prijateljima. Izvor blizak paru je potvrdio da je on srećniji nego ikad i da je hemija između njih očigledna.

Prvo javno pojavljivanje Princa Harija (32) i Megan Markl (35): Svi su se divili njenom izgledu!

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Jul 14, 2016 at 8:53am PDT

Njen ljubavni život

Lepa Megan je bila udata za svog dugogodišnjeg dečka, filmskog producenta Trejvora Engelsona, ali par se razveo 2014. godine. Trenutno je posvećana svom princu i svojim psima: Bogartu i Gaju. U jednom intervju, priznala je da je romantična i da ljubavna pisma nisu kliše niti će izaći iz mode.

"Nema ništa romantičnijeg kada se dečko potrudi da napiše ljubavno pismo svojoj dragoj, pa makar to ličilo i na doktorski recept i ne može da se meri sa današnjim kratkim porukama", bila je iskrena buduća princeza.

Humanitarni rad

Megan je poznata po svom humanitarnom radu i to je samo jedna u nizu stavki koja potvrđuje da bi atraktivna glumica zaista mogla da postane ozbiljna konkurencija Kejt Midlton. Naime, lepa glumica je bila deo globalnog projekta koji se bori za čistu vodu i putovala je u Afriku kako bi podigla značaj o tome.

Zbog nervnog sloma završio kod psihijatra: Princ Hari prvi put o svojim mentalnim problemima!

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 1, 2016 at 1:02am PDT

Skromna je

Jednom prilikom Megan je izjavila i oduševila sve jer ne predaje toliko važnosti fizičkom izgledu.

"Važnije mi je da se dobro zabavim, nego da izgledam. Dovoljno mi je samo pola sata da se sredim i već sam spremna za akciju", objasnila je buduća princeza i dodala da obožava privatno nosi džins i džemper, jer joj je dosta sređivanja na poslu.

Ukoliko ste pogledali neku epizodu serije "The Suits" shvatićete da je Megan glavna zavodnica i lepotica i potpuno je razumemo zašto želi da odmori od teške šminke i seksepilnog odevanja.

Zavirite u dom devojke princa Harija: Luksuz dostojan buduće britanske princeze! (FOTO)

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Sep 2, 2016 at 4:50am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs