pogledajte

Megan Markl u najotmenijem izdanju do sada: Klasično crno odelo i salonke! (FOTO)

U društvu verenika, britanskog princa Harija, Megan Markl se pojavila na dodeli nagrada "Endeavour Fond" i sve oduševila klasičnim modnim odabirom

Moda
10:45h Autor:
Megan Markl u najotmenijem izdanju do sada: Klasično crno odelo i salonke! (FOTO)
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

Osim ljubavnom vezom s britanskim princem, američka glumica Megan Markl uživa veliku pažnju javnosti zahvaljujući besprekornim modnim izdanjima, a sve što obuče redovno bude rasprodato u rekordnom roku.

Film o kraljevskom paru: Snima se ljubavna priča princa Harija i Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

U ulozi počasnih gostiju dodele nagrada "Endeavour Fund" u Londonu, Megan i Hari uručili su nagrade ranjenim,povređenim i bolesnim vojnicima, a njihovo pojavljivanje na ovom svečanom događanju ujedno je i njihov prvi zvaničan večernji izlazak.

Ljubavna priča Megan Markl i princa Harija zavela svet: Kako smo ponovo počeli da verujemo u bajke! (FOTO)

foto: Profimedia

Tim povodom, Megan je odlučila da se modno uskladi sa princom Harijem odabravši klasično crno odelo s potpisom Aleksandra Mekvina - dizajnerskog imena u čijim se kreacijama često može videti njena buduća jetrva Kejt Midelton.

Novi detalji kraljevskog venčanja: Otkriveno kome je Megan Markl zabranila dolazak! (FOTO)

foto: Profimedia

Njemu je pridružila belu bluzu s mašnom brenda "Tuxe", a celokupno izdanje zaokružila je crnim salonkama Džimi Ču i torbicom s potpisom modne kuće Prada.

Opet prkosi pravilima: Megan Markl u savršenoj odevnoj kombinaciji krši protokol! (FOTO)

foto: Profimedia

I dok je Megan modno dominirala u Londonu, njena buduća šogorica očarala je glamuroznim izdanjem na svečanoj večeri u kraljevskoj palati u Oslu. U društvu princa Vilijama, britanska miljenica zablistala je u haljini bledoružičaste nijanse s potpisom omiljenog Aleksandra Mekvina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs