Godinama je patila!

Ema Tompson o raspadu braka sa poznatim glumcem: Znam kako je pronaći ogrlicu koja nije namenjena vama! (FOTO)

Kada je pre 15 godina snimala film "U stvari ljubav" britanska glumica Ema Tompson u potpunosti je mogla da se poistoveti s iskustvom prevarene supruge. Gotovo identičnu situaciju koju je prikazala na filmu, doživela je i u stvarnom životu

Vip priča 28.02.2018. - 17:48h Autor: tportal.hr
Ema Tompson, Foto: Profimedia

Svi ljubitelji jednog od najromantičnijih božićnih filmova svih vremena "U stvari ljubav" sigurno se sećaju scene u kojoj Karen otkriva da njen dugogodišnji suprug ima vanbračnu aferu. Dok pronalazi kutiju s nakitom za koju je mislila da je namenjena njoj, suze joj prekriju lice i suoči se s groznom istinom da joj voljeni muškarac više nije veran.

 

Burna afera princeze Margaret i lorda Snoudona: Volela ga kao Boga, varala kao luda! (FOTO)

foto: Profimedia

Glumica Ema Tompson koja je odigrala taj snažan lik, priseća se nakon dugih 15 godina od filma zašto je tako uverljivo uspela da prikaže tužnu situaciju. Naime, nedugo pre samog snimanja filma, Tompson je doživela slično iskustvo u privatnom životu.

 

Jedna zavodnica platila životom: Pet skandaloznih afera koje su promenile istoriju!

Nju i supruga Keneta Branu dugo su zvali zlatnim parom britanske scene, a onda je njegova afera sa glumicom Helenom Bonam Karter sve upropastila. Zbog toga je 1995. godine Ema predala papire za razvod i okončala šestogodišnji brak, nakon čega je dugo bila slomljenog srca i u depresiji.

 

Bog joj dao talenat, uzeo je u 48. godini: Skandalozan brak i tajna afera Vitni Hjuston! (FOTO)

foto: Profimedia

"Scena u kojoj moj lik stoji pored kreveta plačući dobro je poznata većini žena. To je nešto kroz što nas je mnogo prošlo. Nakon razvoda sa Kenetom osećala sam se užasno. Bila sam povređena, i zato znam kako je pronaći ogrlicu koja zapravo nije namenjena vama", rekla je u svom poslednjem velikom razgovoru za britanske medije 58-godišnjakinja koja se kasnije udala za producenta Grega Vajsea sa kojim je dobila ćerku, a kasnije i usvojila dečaka iz Ruande.

 

Često je isticala kako joj je upravo on vratio veru u ljubav i spasio od tuge.

Tompson je istala kako se svaka žena koja sumnja da joj je partner neveran može poistovetiti s filmskim iskustvom koje je prikazala.

 

Dosta joj je njegovih vanbračnih afera: Melanija Tramp više ne krije svoj bes! (FOTO)​​​​​​​

foto: Profimedia

Takođe, dotakla se i teme koja je obeležila filmski svet protekle godinu i rekla kako seksualnih uznemiravanja u ovoj industriji ima mnogo i da ponekad zaista zna da bude teško onima koji su slabog karaktera.

 

Iako na pragu 60. slavna Britanka i danas očarava sjajnim izgledom, pa je otkrila i neke svoje male "make up" trikove. "Ne zamaram se starenjem, ponosna sam na svoje godine. Stavljam malo korektora na podočnjake, ali sve u svemu volim svoje godine. Imam 58. i prihvatam to", zaključila je glumica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs