LEGENDARNI MODNI DIZAJNER

Ralf Loren: Ne morate da nosite dizajnersku odeću da biste dobili na važnosti! (FOTO)

Ralf Loren je tokom svog života izgradio jedan od najprepoznatljivijih modnih kuća, ali, za veliko čudo, nije preveliki fan dizajnerskih brendova. U intervjuu povodom 40 godina prikazivanja CBS-ove emisije 'Sunday Morning' 78-godišnji dizajner razgovarao je s novinarkom Džejn Poli na njegovom seoskom ranču u Koloradu, otkrivši do sada nepoznate stvari o životu i karijeri

Moda
Autor:
Ralf Loren: Ne morate da nosite dizajnersku odeću da biste dobili na važnosti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američki dizajner, koji oblači vodeća imena holivudske 'A' liste, a njegove kreacije voli i trenutno najveća modna ikona, Megan Markl, u intervjuu je progovorio o svom detinjstvu, o tome kako je počeo da se bavi modom, zašto je u mladosti promenio prezime i 50. godišnjici svoje kompanije koja se danas procenjuje na preko 10 milijardi dolara.

'Ne morate da nosite dizajnersku odeću da biste dobili na važnosti', rekao je uspešni dizajner kojeg je Forbes 2017. svrstao na 91. mesto liste najbogatijih Amerikanaca.

Zavirite u nestvaran stan Majkla Korsa: Luksuz u prestižnom delu Njujorka sa pogledom od 100 miliona dolara! (VIDEO)

foto: Profimedia

Pomalo neobična izjava za nekoga ko je celi svoj život posvetio modi. Dizajner je čak priznao da ne nosi ni sopstvenu odeću. 'Ova majica, kupio sam je K-martu', rekao je Loren pokazujući na majicu koju je nosio na sebi tokom trajanja intervjua.

'Ovo je živi dokaz onoga u šta verujem - sviđa mi se to što je dotrajala. Sviđaju mi se rupice na njoj. Sve mi se sviđa u vezi nje. I sviđa mi se kako izgledam u njoj' dodao je dizajner, na šta ga je novinarka upitala zašto je odlučio da nosi baš tu majicu.

Elegancija je ključ izgleda, kaže Đorđo Armani: Ovo je prva stvar koju muskarci primete kod žena, a poslednja koju zaborave!

foto: Profimedia

'Hteo sam da izgledam dobro', uzvratio je Loren.

Osim Ralfa Lorena, slavljenički specijal emisije 'Sunday Morning' prikazaće i intervjue sa supermodelom Krisi Tajgen i njenim suprugom, pevačem Džonom Ledžendom, oskarovcemRobertom Redfordom i Luis Braun, prvom bebom iz epruvete u svetu rođenom pre 40 godina, a prikazaće se i najupečatljiviji momenti u protekle četiri decenije emitovanja.

Ralf Loren proslavio 50 godina karijere: Neverovatan događaj okupio zvezde sa A liste! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs