Sve se vraća

Napustio porodicu zbog ljubavnice, sada mu se to obilo o glavu: Slavni glumac ostao sam! (FOTO)

Jedan od najvećih skandala u svetu slavnih izbio je kada je zgodni glumac, koji je u tom trenutku bio srećno oženjen već 22 godine, viđen kako razmenjuje nežnosti s mladom koleginicom

Vip priča
17:41h Autor:
Napustio porodicu zbog ljubavnice, sada mu se to obilo o glavu: Slavni glumac ostao sam! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svetska javnost bila je šokirana kada je u oktobru prošle godine škotski glumac Juan Mekgregor (46) viđen kako razmenjuje nežnosti i strasno se ljubi s koleginicom Meri Elizabet Vinsted (33).

foto: Profimedia

Zvezda filma "Trejnspoting" i serije "Fargo" u tom trenutku bila je u braku s Francuskinjom Iv Mavrakis, s kojom ima četiri ćerke: Klaru, Anuk, Ester Rouz i Džamjan, piše Glossy.

Ubrzo su se pojavile glasine da su se Juan i Iv rastali nekoliko meseci ranije, a supruga slavnog glumca počela je iznenada da se pojavljuje bez burme. Pravi skandal je, međutim, izbio kada se Megregor prilikom primanja Zlatnog globusa za dve uloge koje je odigrao u seriji "Fargo" zahvalio i supruzi i ljubavnici!

"Ne, ne dopada mi se njegov govor", izjavila je njegova supruga Iv nekoliko dana kasnije, iako gotovo nikada ne odgovara na pitanja medija.

Prevarena žena slavnog glumca progovorila prvi put od razvoda: Ponižena sam! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Sada mu se, kako pišu strani mediji, sve obilo o glavu.

Kako prenosi TMZ, Meri Elizabet je odlučila da stavi tačku na svoju vezu s glumcem jer nije više mogla da podnese optužbe u medijima o tome kako je ona kriva za kraj Megregorovog braka.

"Sve ovo je tužno jer je pre godinu dana Juanov brak bio u odličnom stanju, a onda je on odlučio da sve odbaci zbog Meri. Sada se čini da ih je obe izgubio zauvek", izjavio je izvor blizak glumcu za magazin Star.

foto: Profimedia

Glumac i Iv su podneli zahtev za razvod pre nekoliko sedmica, a kao razlog su navedene nepomirljive razlike. Jedino što Mavrakisova zahteva jeste puno starateljstvo, dok glumac traži da imaju zajedničko starateljstvo nad njihovim ćerkama.

Navodno je on spreman da plaća bivšoj dragoj mesečno izdržavanje, ali kako nisu potpisali predbračni ugovor, najverovatnije će njihova imovina biti podeljena na dva jednaka dela.

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs