Skandalozna ljubavna priča

Sada uživa u bračnoj sreći sa Salmom Hajek: Afera sa poznatom manekenkom zamalo ga koštala svega! (FOTO)

Da zaborave na godišnjicu braka sigurno ne mogu holivudska glumica Salma Hajek i francuski milijarder i vlasnik modnog carstva Kering, Fransoa Anri Pino, koji su se venčali na sam Dan zaljubljenih, 14. februara 2009. godine u Parizu. Njihov brak obeležila je i njegova kratkotrajna veza sa supermodelom 90-ih Lindom Evanđelistom, s kojom je dobio i sina

Ljubav i zavođenje
18:16h Autor:
Sada uživa u bračnoj sreći sa Salmom Hajek: Afera sa poznatom manekenkom zamalo ga koštala svega! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na Dan zaljubljenih 2009. godine u Parizu bračne zavete razmenili su glumica Salma Hajek i Fransoa Anri Pino, francuski milijarder i vlasnik modnog carstva Kering, u čijem se vlasništvu nalaze neki od najpoznatijih svetskih brendova. Dva meseca kasnije obnovili su zavete pred 150 članova porodice i prijatelja na raskošnoj ceremoniji u Veneciji.

foto: Profimedia

Iako se njihov devetogodišnji brak čini idealnim, on to nije uvek bio. Slavna meksička glumica, kojoj je uspelo da postigne zavidnu karijeru u Holivudu, u Pinoa se zaljubila u trenutku kada je mislila da više nikada neće biti srećna u ljubavi.

Razvedeni Fransoa Anri Pino upravo je negde u to vreme okončao vezu sa supermodelom 90-ih Lindom Evanđelistom, koja je ostala sama i u drugom stanju. Kada se porodila, Pino je porekao da je dete njegovo, a kasnije je ipak otkrio medijima da je znao da mu je on otac i da je čak tražio od Evanđeliste da abortira.

Nije ustajala iz kreveta za manje od 10.000 dolara, a sada uživa u unučetu: Zvanično sam postala baka! (FOTO)

Ogustin Džejms Evanđelista rođen je u oktobru 2006. godine, a Pino nije želeo zvanično da ga prizna, ni da plaća alimentaciju ili bilo kakve troškove. Razlog zašto se toliko silno trudio da se udalji od nje bio je taj što je negde u to vreme započeo vezu sa Salmom Hajek, koja je nekoliko meseci nakon rođenja njegovog sina takođe ostala trudna. Ali ovoga puta on nije krio sreću zbog toga.

Najtragičnija ljubavna priča Sergeja i Isidore: Nisu mogli ni zajedno, ni jedno bez drugog! (FOTO)

foto: Profimedia

Zato je zamolio Lindu Evanđelistu da odloži proces priznavanja očinstva zbog komplikacija u Salminoj trudnoći. Naime, lekari su prognozirali da glumica nosi dete s Daunovim sindromom, što se na kraju pokazalo neistinitim. U septembru 2007. u Los Anđelesu rodila je devojčicu koju su nazvali Valentina Paloma Pino.

U kom trenutku i od koga je Salma saznala za Lindu Evanđelistu i vanbračno dete svog supruga, nije poznato, ali upravo je to uticalo na njihovu vezu, koju je glumica prekinula u julu 2008. godine i vratila se u Holivud.

foto: Profimedia

Pino je ipak shvatio da je Salma ona prava i učinio je sve da je vrati. Kupio je luksuznu vilu u Los Anđelesu i prepisao je na malenu Valentinu, a potom je Salmu i zaprosio i oženio.

Sve to zamerila mu je Evanđelista, pa se obratila sudu kako bi od Pinoa dobila novac namenjen sinu. U ružnoj parnici Linda je tvrdila da i njen Ogi zaslužuje način života kakav ima njegova polusestra Valentina. Zato je zatražila alimentaciju od 46 hiljada dolara mesečno sve dok ne napuni 21 godinu.

Najlepša ljubavna priča sa najtragičnijim krajem: Slavni glumac nikada nije preboleo suprugu! (FOTO)

foto: Profimedia

Sam Pino na sudu je priznao da ne zna koliko je potrošio na sina, niti šta mu je poslednje poklonio.

"Kupio sam mu poklon za Božić preko interneta. Bilo je to nešto za sviranje. Kupio sam mu i poklon za rođendan...", šta mu je tačno kupio, nije mogao da se seti.

Na sreću po dete, par, koji je bio u vezi tek četiri meseca, na kraju je ipak uspeo da se dogovori, ali detalji su ostali tajna. Pino je priznao sina i plaća alimentaciju za njega, a srećna i zadovoljna je i njegova supruga Salma Hajek i njihova ćerka Valentina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs