uživa na odmoru

Zanosna Salma Hajek: Zapalila društvene mreže fotografijama u kupaćem bez trunke šminke! (FOTO)

Nakon kratkog boravka u britanskoj prestonici Salma je objavila mnoštvo fotografija sa zimskog odmora na kojem uživa u društvu 11- godišnje ćerke i supruga

Star look
Autor:
Zanosna Salma Hajek: Zapalila društvene mreže fotografijama u kupaćem bez trunke šminke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Meksička glumica Salma Hajek s pravom nosi titulu jedne od najlepših dama u Holivudu, a serijom Instagram fotografija u kupaćem kostimu nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"Zbogom hladnoćo. Novu godinu započinjem na suncu", otkrila je slavna meksička glumica na Instagramu objavom fotografije na kojoj pozira u Londonu.

Salma Hajek (52) i sa sedom kosom izgleda neverovatno: Za nju su godine samo broj! (FOTO)

Nakon kratkog boravka u britanskoj prestonici, zanosna Salma Hajek objavila je mnoštvo fotografija sa zimskog odmora na kojem uživa u društvu 11- godišnje ćerke i supruga, francuskog milijardera Fransoa-Anri Pinoe koji predsedava kompanijom Kering u čijem vlasništvu se nalaze neki od najpoznatnijih modnih brendova današnjice.

Romantična šetnja po Veneciji: Salma Hajek proslavila 52. rođendan u fantastičnoj kombinaciji! (FOTO)

Iako na Instagramu retko objavljuje fotografije u oskudnim izdanjima, zimski odmor u toplijim krajevima Salmu Hajek podstakao je na objavu serije fotografija u crnom modelu kupaćeg kostima koji je istakao njene prirodno raskošne obline.

Salma Hajek po treći put izgovorila sudbonosno Da: Romantična ceremonija na peščanoj plaži! (FOTO)

"Volim reč obline. Ravna linija može da bude tako dosadna. Ali neću vas lagati, volela bih da je ta zaobljena linija na nekim mestima okrenuta prema unutra, a ne prema spolja", svojevremeno je izjavila u intervjuu za magazin The Edit.

Salma Hajek (51) bez trunke šminke: Zanosna Latina izgleda neverovatno! (FOTO, VIDEO)

Njen stav prema godinama i starenju je osvežavajući, pogotovo prema holivudskim standardima. Lepa latina isto tako ne krije da se bori s određenim problemom koji dolazi godinama – vidom koji joj se pogoršao, pa priznaje da joj to teže pada nego menopauza. "Najgori deo starenja su oči. Ne mislim na bore oko očiju, već same oči. Ja sam vizualna osoba, a sad ne mogu više ni da čitam bez dioptrijskih naočara", iskreno priznaje prelepa Salma.

Očarala Kan: Salma Hajek mamila uzdahe zavodljivim plesom! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs