Mini-odmor

Megan i Hari ludovali do zore u Amsterdamu: Na luksuznoj žurci sa milijarderima i svetskom elitom!

Jedna od konobarica prepričala je kako je sve izgledalo, otkrivši da su se princ i vojvotkinja ponašali izuzetno lepo i prijateljski prema svima

Vip priča
18:47h Autor:
Megan i Hari ludovali do zore u Amsterdamu: Na luksuznoj žurci sa milijarderima i svetskom elitom!
Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl uzeli su proteklog vikenda kratak odmor od kraljevskih obaveza i odleteli na dvodnevni odmor u Amsterdam, gde su se ludo zabavili s nekim od najpoznatijih svetskih biznismena, poznatih ličnosti i milijardera.

Supružnici su odabrali baš glavni grad Holandije zbog poziva na otvaranje luksuznog lanca hotela Soho House, koji su navodno omiljeno odredište bivše glumice.

Megan je već nekoliko puta bila gost ovog skupocenog odmarališta, i to na nekoliko lokacija, a pre tri godine prisustvovala je otvaranju Soho House-a u Istanbulu. Između ostalog, u maju ove godine, baš u ovom hotelu u Londonu organizovala je devojačko veče za najbliže prijateljice.

Poznati lanac hotela vole i brojni milijarderi kojima ovo mesto pruža apsolutnu privatnost i udobnost. Zbog toga su se princ i Megan ovde i upoznali. Sastanak na slepo koji im je ugovorila zajednička prijateljica dogodio se baš u Londonu u restoranu Soho House-a.

Prema saznanjima bliskih izvora, u Amsterdamu je bilo jako veselo. Okupila se svetska elita.

Upoznajte supruge najbogatijih muškaraca: Milijarderi biraju samo ovakve žene! (FOTO)

foto: Profimedia

"Par je stigao u petak popodne i otišao u nedelju. Bili su na dve privatne zabave. Bila je to grupa ljudi koju Megan već poznaje, a princ Hari ih je sada upoznao. Družili su se sa svima, a Hari se nije odvajao od nje. Izgledali su jako zaljubljeno", prepričao je jedan od gostiju, a onda dodao:

"Sedeli su jedno pored drugog cele noći, na čelu stola odmah pored Nika Džonsa. Kako je veče prolazilo, ostatak gostiju se polako opustio i dolazio do njih. Megan se prema svima ponašala izuzetno lepo. Bilo je tu i mnogo pića, prava zabava", rekao je izvor.

Prema saznanjima, par je zabavu napustio ranije nego ostatak društva, koji su se zadržali do pet ujutro. Osim zabave na brodu koji je plovio kanalima Amsterdama, Hari i Megan gostovali su na još jednoj zabavi u samoj Soho House rezidenciji.

Jedna od konobarica prepričala je kako je sve izgledalo, otkrivši da su se princ i vojvotkinja ponašali izuzetno lepo i prijateljski prema svima, i da su naručili jelo sa standardnog menija, bez posebnih zahteva.

Ovako danas izgleda Čkaljina unuka: Od dede nasledila ljubav prema glumi i oči! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs