Ruše stereotipe

Upoznajte supruge najbogatijih muškaraca: Milijarderi biraju samo ovakve žene! (FOTO)

Verovatno ste i vi, kao i većina, u zabludi i verujete predrasudama

Lifestyle
Autor:
Upoznajte supruge najbogatijih muškaraca: Milijarderi biraju samo ovakve žene! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šta rade supruge najbogatijih muškaraca na svetu?

Ako mislite da ceo život provode u spa centrima, idu na zabave i jedini problem im je šta da obuku, grdno se varate! Najbogatiji muškarci za svoje supruge biraju dame koje sviraju klavir i pišu doktorske disertacije!

Sledeće 4 dame potpuno ruše stereotipe o suprugama najbogatijih muškaraca!

1. Makenzi Bezoš

Makenzi i Džef Bezoš
Makenzi i Džef Bezošfoto: Profimedia

Upoznajte suprugu najbogatijeg muškarca na svetu, Džefa Bezoša. U braku su skoro 25 godina, a upoznali su se na poslu - ona je imala zakazan razgovor za posao u Bezoševoj kompaniji. Nakon što su se venčali, živeli su u malom iznajmljenom stanu. Danas, oni su vlasnici Amazona, lista Vašington Post i kompanije Blue Origin, koja se bavi tehnologijom neophodnom za put u svemir.

Makenzi je celog života želela da postane pisac. U mladosti je umesto noćnih izlazaka pisala priče, a da bi platila školarinu na Univerzitetu Prinston, radila je kao konobarica, perač sudova i bebisiterka. Njene prve knjige postale su bestseleri i dobila je prestižne nagrade za svoj rad.

Danas, ona poseduje svoju dobrotvornu organizaciju pod nazivom "Četvoro dece", pomaže svom suprugu u poslu i još uvek piše knjige. Svakog dana se budi u 4:30 ujutro i ima energije da postigne baš sve što zacrta.

12 najbogatijih žena na svetu za koje nikad niste čuli: Udovice, udavače i uspešne dame! (FOTO)

2. Lucinda Satvort

Lucinda i Lari Pejdž
Lucinda i Lari Pejdžfoto: Profimedia

Ova prelepa plavuša udata je za Larija Pejdža, koosnivača kompanije Gugl. Ipak, njenog muža nije privukla Lucindina lepota, već njena ljubav i posvećenost nauci i istraživanju.

Diplomirala je na univerzitetima Oksford, Pensilvanija i Stenford, i predala je doktorsku disertaciju na temu progresivne medicinske tehnologije. Takođe je uspešan i priznat profesor na Stenfordu i naučni istraživač.

3. Salma Hajek

Salma Hajek i Fransoa Anri Pino
Salma Hajek i Fransoa Anri Pinofoto: Profimedia

Ovo je slučaj u kojem ne znamo kome se više posrećilo - supruzi koja je očarala milijardera po imenu Fransoa Arni Pino, ili suprugu koji je osvojio talentovanu i lepu glumicu! Salma Hajek do svetske slave nije došla lako - morala je da pristaje na uloge služavki i prostitutki, ali nikada nije odustala. Danas, ceo svet zna njeno ime. Igrala je u oko 30 filmova i postala prva žena iz Meksika koja je nominovana za Oskara u kategoriji za najbolju glumicu.

Ljudi koji su se obogatili svojim radom uvek poštuju ovih 9 pravila: Ovako se novac troši pametno!

4. Melanija Tramp

foto: Profimedia

Priča aktuelnog predsedničkog para Amerike na prvi pogled deluje tipično - bogataš je oženio prelepu manekenku. Ipak, nije sve takko jednostavno. pre nego što je postala model, Melanija Tramp je diplomirala arhitekturu i dizajn. Kasnije je i radila u ovoj struci, zatim je postala uspešan dizajner satova i nakita, a tek onda supruga Donalda Trampa i prva dama Sjedinjenih Američkih Država.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs