Poslovne dame

Same zgrću ogroman novac, imaju sjajne karijere, ne žive od tuđih para: 4 najuspešnije žene fudbalera! (FOTO)

Žerar Pike nikada nije dostigao slavu, ni iznos na računu poput njegove dugogodišnje devojke Šakire

Vip priča
Autor:
Same zgrću ogroman novac, imaju sjajne karijere, ne žive od tuđih para: 4 najuspešnije žene fudbalera! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prema stereotipu, žene fudbalera nemaju svoje zanimanje i svoje prihode, a njihovi muževi ili momci trude se da ispune sve njihove želje.

Najveći broj njih su bivše manekenke koje su prestale da rade nakon što su se udale za slavne sportiste. Budući da njihovi muževi zarađuju ogromne svote novca, one se ne brinu koliko troše, a zlobnici će reći da je njihov posao da budu lepe, strpljive i dobre majke pune podrške.

Ipak, neki od najslavnijih fudbalera svih vremena za životne partnerke su odabrali uspešne poslovne žene kojima nisu morali da daju svoje kreditne kartice!

Najpoznatija od njih je svakako Viktorija Bekam, koja je na početku veze s Dejvidom bila mnogo bogatija od njega. Iako je Bekam zaradio milione, Viktorija je uvek zarađivala brPublishdo novca. Prvo je bila članica megapopularne grupe Spice Girls, a kasnije je napravila modno carstvo teško na milione dolara.

Najmoćnije žene srpske istorije: Razbijale predrasude, učinile čuda za prava žena! (FOTO)

Šakiri takođe ne treba novac njenog partnera Žerara Pikea. Njih dvoje su u skladnoj vezi već osam godina, ali Pike nikad nije dosegao slavu svoje devojke, ali ni njen bankovni račun.

A post shared by Shakira (@shakira) on

Helena Segar, životna partnerka Zlatana Ibrahimovića je godinama u visokom biznisu. Helena je od Zlatana starija 11 godina, a neki smatraju da je Ibrahimović i van terena zaradio milione zahvaljujući znanju svoje supruge koja najbolje zna gde i kako uložiti novac.

Ne prati modu, ne slika se za Instagram, ne ide razgolićena: Ova žena fudbalera ima čime da se hvali

Prelepa Irena je devojka argentinskog fudbalera Matea Musačija i po zanimanju je doktorka. Povremeno se bavi i modelingom, pa i na honorarnom poslu zaradi još nekoliko hiljada dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs