Saznajte

Ranjive i detinjaste ili snažne i odlučne: Otkriveno kakve žene muškarci smatraju najpoželjnijima!

Međutim, kada su ih u drugom krugu ispitivanja ispitivači pitali da li bi bili u vezi s tim istim detinjastim i ranjivim ženama, većina ih je odgovorila sledeće

Ljubav i zavođenje
Autor:
Ranjive i detinjaste ili snažne i odlučne: Otkriveno kakve žene muškarci smatraju najpoželjnijima!
Foto: Shutterstock

Istraživanje sprovedeno pre nekoliko nedelja na Univerzitetu u Bernu za cilj je imalo da dokaže šta najviše privlači muškarce na ženama.

Naučnici su grupi od 57 muškaraca pokazivali fotografije različitih žena, a na ispitanicima je bilo da ocenom pokažu koliko koju ženu smatraju poželjnom.

Obaraju s nogu već nakon prvog susreta: Pripadnice ovih horoskopskih znakova muškarce dovode do ludila!

foto: Shutterstock

Rezultat je pokazao da su krhke i ranjive žene, odnosno one nižeg rasta i sitne građe, smatrali najmanje privlačnima. Ipak, ono što im se i na njima svidelo bila je psihička ranjivost i pomalo djetinjasto ponašanje.

Žene koje su delovale samouvereno, snažno i inteligentno dobile su znatno niže ocene. Međutim, kada su ih u drugom krugu ispitivanja ispitivači pitali da li bi bili u vezi s tim istim detinjastim i ranjivim ženama, većina ih je odgovorila da ne bi.

Iz ovog istraživanja možemo zaključiti da muškarci psihički ranjive i detinjaste žene smatraju seksualno dostupnijima, ali se na duge staze ipak vide sa ženom koja zna što hoće i koja se ne boji da pokaže svoju snagu.

Male slatke tajne koje ne škode: Ovih 6 stvari je bolje da sakrijete od partnera!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs