Može joj se

Vidite li nešto neobično na ovoj fotografiji? Svi pričaju koliko Megan Markl ne poštuje kraljicu! (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa je na prijemu u Bakingemskoj palati koji je održan večeras pokazala svoje nove sjajne kovrdže, ali i to da uopšte ne poštuje kraljevski protokol i to u blizini kraljice Elizabete

Šuška se
21:40h Autor:
Vidite li nešto neobično na ovoj fotografiji? Svi pričaju koliko Megan Markl ne poštuje kraljicu! (FOTO)
Foto: AP / John Stillwell

U Bakingemskoj palati večeras je održan prijem i dodela nagrada za najbolje u programu Kraljičine mlade vođe. U svečanosti su učestvovali kraljica Elizabeta, Megan Markl i princ Hari, kao i brojne slavne osobe poput Dejvida Bekama.

foto: AP / John Stillwell

Megan Markl je za tu priliku malo promenila frizuru - stigla je na prijem s novim sjajnim kovrdžama, poput onih kakve ima vojvotkinja Kejt Midlton. Mnogi su nagađali da će, kao i njena najbolja prijateljica Džesika Malroni, da skrati dugu kosu, ali to se očigledno nije dogodilo.

Jedna stvar bez koje kraljevska porodica nigde ne ide: Morbidno pravilo uvela kraljica Elizabeta!

foto: AP / John Stillwell

Osim nove frizure, vojvotkinja Megan imala je svetlu haljinu s velikim dugmićima i špicaste crne cipele s visokom petom.

Megan je sekunda delila od katastrofe, a onda je Hari uskočio kao princ na belom konju: Blam izbegnut u poslednji čas! (VIDEO)

foto: AP / John Stillwell

Međutim, ono što je svima zapalo za oko je to što je Megan sedela na drugom mestu od kraljice prekrštenih nogu, što je u kraljevskoj porodici strogo zabranjeno. Ovakav propust se nikada nije desio njenoj jetrvi Kejt, ali izgleda da Elizabeta toliko voli novu snaju da za nju ne važe sva pravila.

foto: AP / John Stillwell

Inače, Megan Markl i princ Hari uskoro će započeti putovanje Ujedinjenim Kraljevstvom i po inostranstvu kako bi naglasili važnost Komonvelta.

Kraljica ništa ne prepušta slučaju: Evo šta je naredila Megan Markl da uradi u narednih 6 meseci! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs