Potpuno šokantan slavni par

Skandalozan početak ljubavne priče: On je bio oženjen i čekao dete sa ljubavnicom, ona mu rasturila brak! (FOTO)

Par je sinoć na jednoj zabavi izgledao zaljubljeno kao i prvog dana, a njihova ljubavna priča započela je 2008. godine na vrlo skandalozan način

Ljubav i zavođenje
23:01h Autor:
Skandalozan početak ljubavne priče: On je bio oženjen i čekao dete sa ljubavnicom, ona mu rasturila brak! (FOTO)
Foto: Profimedia

37-godišnja pevačica je sinoć još jednom pokazala koliko je zaljubljena u supruga. Radi se o Ališi Kiz koja se još uvek drži odluke da se ne šminka, a takva se pojavila i sinoć u Njujorku, na jednoj zabavi koja prethodi dodeli Gremi nagrada, u društvu supruga Sviza Bica.

Holivudski skandali o kojima se još uvek priča: Ališa Kiz je kradljivica tuđeg supruga!

foto: Profimedia

Par je izgledao zaljubljeno kao i prvog dana, a njihova ljubavna priča započela je 2008. godine, iako su se upoznali putem zajedničkog prijatelja kada je ona imala 16, a on 17 godina.

"Iskreno, tada mi se nije uopšte svideo jer sam mislila da je umišljen. Uvek bih ga gledala i mislila kako je iritantan", otkrila je jednom prilikom pevačica, ali 2008. godine se sve promenilo.

Ljubavna priča o kojoj se govori i nakon 35 godina: Moderna bajka sa tragičnim krajem! (FOTO, VIDEO)

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

Međutim, njihova ljubavna priča nije počela kao bajka jer je u to vreme producent bio u braku s bivšom suprugom, pevačicom Mašondom.

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys) on

"Bic i Mašonda bili su odvojeni neko vreme kada smo počeli vezu. Nemam potrebu da se borim protiv nečega što jednostavno nije istina", rekla je tada Ališa kada ju je deo javnosti napao kako je ona rasturila taj brak.

Zaveo je dok je još bio u braku, skidao joj zvezde s neba: Burna ljubavna priča Majkla Daglasa i Ketrin Zite-Džouns! (FOTO)

Ali, njegova bivša supruga često je u intervjuima i na društvenim mrežama iznosila svoju stranu priče koja je, pogađate, potpuno drugačija od Ališine:

foto: Profimedia

"Nisam se tada osećala odvojeno od svog supruga jer smo tada dobili drugo dete i još uvek smo bili u seksualnoj vezi."

Da stvar bude još zanimljivija i skandaloznija, Sviz je te presudne 2008. godine dobio još jedno dete s trećom ženom, dakle, kada je bio u braku i očigledno se viđao s Ališom.

Ali, par se uprkos svemu venčao 2009. godine, a danas imaju dvoje dece.

Pored žene Srpkinje shvatio šta znači porodica: Fatalna ljubav slavnog holivudskog glumca! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs