OVO MU NIJE TREBALO

NAJLEPŠU ŽENU SVETA PREVARIO SA PROSTITUTKOM, PA OVAKO POKUŠAO DA SE OPRAVDA: Reči Hjua Granta razbesnele ceo svet!

Skandal koji je potresao Holivud pre 26 godina je ponovo pokrenuo lavinu komentara

Vip priča
Autor:
NAJLEPŠU ŽENU SVETA PREVARIO SA PROSTITUTKOM, PA OVAKO POKUŠAO DA SE OPRAVDA: Reči Hjua Granta razbesnele ceo svet!
Foto: Profimedia

Jedan od najvećih skandala u svetu slavnih dogodio se 1995. godine, kada je britanski šarmer Hju Grant uhvaćen tokom seksualnog kontakta s prostitutkom Divajn Braun.

Čuveni glumac, koji je u to vreme bio u dugogodišnjoj vezi s koleginicom i jednom od zvanično najlepših žena planete Elizabet Harli, platio je Braunovoj za oralni seks u automobilu u Los Anđelesu, nakon čega je uhapšen

Kako je sada objasnio, tokom gostovanja u podskastu WTF Marka Merona, to je učinio jer je — bio loše raspoložen. Naime, tek je bio odgledao svoj film "Devet meseci" i nije bio oduševljen.

— Trebalo je da se objavi moj prvi holivudski film, tajming mi je bio odličan. Moj problem je bio u tome što je to bio moj prvi film u Holivudu i upravo sam ga odgledao. Film je trebalo da bude objavljen nedelju ili dve posle toga, a imao sam loš osećaj u vezi s njim. Svi u njemu su bili sjajni, ali ja sam bio tako užasan da nisam bio u dobrom duševnom stanju — rekao je Grant.

OVO SU NAJSKANDALOZNIJI TRENUCI OPRE VINFRI: Rasizam, kofe sala, pedofilija i pokloni od 7 miliona dolara!(VIDEO)

Elizabet Harli, Hju Grant
foto: Profimedia

Kako je glumac istakao, njegovo nezadovoljstvo time kako je odigrao svoju ulogu u ostvarenju u kojem je igrao pored Džulijen Mur i Robina Vilijamsa je izazvalo to da "jedna stvar vodi drugoj".

Bio sam razočaran u sebe — dodao je Hju.

Ostalo je dobro poznato: glumac je otišao na Sanset bulevar, platio prostitutki 60 dolara za oralni seks u automobilu, uhapšen je, a potom je platio kaznu od 1.000 dolara i bio prinuđen da učestvuje u programu za edukaciju o AIDS-u. Divajn Braun, koja mu je pružila seksualnu uslugu, osuđena je na 180 dana u zatvoru.

Što se tiče Elizabet Harli, ona je ostala u vezi s Grantom još pet godina, a potom su ostali u sjajnim odnosima. Dve godine nakon njihovog raskida, glumica je dobila je sina Demijana, kojem je Hju Grant kum.

DEMI MUR O ŽENI SVOG BIVŠEG MUŽA: Mi smo združene majke, sestre povezane u ovoj ludoj avanturi života! (FOTO)

Elizabet Harli, Hju Grant
foto: Profimedia

Ako pitate čitaoce britanskih medija, Hju je i 26 godina nakon ovog skandala ponovo uspeo da ih razbesni. "Osećao se loše jer je Lis Harli toliko lepša od njega", "Uvek je bio đubre", "Samo ludak može to da uradi Liz Harli", "Zašto je ovo uopšte ispričao? Trebalo je da zadrži to za sebe!"... samo su neki od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs