titula je privilegija

SRPSKA PRINCEZA PROKOMENTARISALA SLUČAJ MEGAN MARKL I HARIJA: Kraljevska titula je privilegija, nosi se uzdignute glave!

Princeza Ljubica Karađorđević se u poslednjem intervjuu osvrnula na slučaj Megan Markl i princa Harija.

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Podsetimo, njih dvoje su istupili iz britanske kraljevske porodice, a u nedavnoj emisiji kod slavne američke voditeljke Opre Vinfri optužili su monarhiju za rasizam, nefer tretman prema Megan, kao i oduzimanje povlastica njihovom sinu Arčiju samo na osnovu boje kože.

 

- Život u kraljevskoj porodici sa strane deluje kao bajka, ali je zapravo jedan niz obaveza i ograničenja koja nekada umeju teško pasti – istakla je za Story Ljubica, supruga princa Mihaila Karađorđevića.

- Ako Megan i Hari nisu mogli da se izbore sa ovom vrstom tereta, povlačenje iz takvog života je jedino što su mogli da urade. Moj stav je da je kraljevska titula privilegija, ali i obaveza. Ne samo da se povinujete obavezama i ograničenjima koja ona nameće već i nosite teret uzdignute glave i sa ponosom - dodala je Karađorđević.

Ljubica Karađorđević, Princ Mihailo, Princ Mihailo Karađorđević
foto: Kurir / Zorana Jevtić

- Kada sam upoznala Mihaila, bilo mi je jasno da se radi o nekome ko živi sa obe noge na zemlji, sa kim je lako razgovarati i ko nikada ne postavlja nikakva očekivanja pred vas. To mi je u ogromnoj meri olakšalo da se naviknem na obaveze i ograničenja koja nosi titula - ispričala je princeza.

 

- Neke stvari mi još uvek teško padaju, ali sam ih prihvatila kao deo moje obaveze – zaključila je Ljubica.

(Stil.kurir.rs/Story.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs