vidno potrešen

PRINC VILIJAM VIĐEN PRVI PUT NAKON DRAMATIČNOG INTERVJUA: Ovo su teški dani za njega i njegovu porodicu! (FOTO)

U intervjuu o kojem će se sigurno još dugo pričati, princ Hari je pričao i o bratu Vilijamu koji je snimljen prvi put nakon što je javnost videla razgovor s Oprom.

Vip priča
Autor:
PRINC VILIJAM VIĐEN PRVI PUT NAKON DRAMATIČNOG INTERVJUA: Ovo su teški dani za njega i njegovu porodicu! (FOTO)
Princ Vilijam, Foto: Profimedia

Princ Vilijam viđen je prvi put nakon šokantnog intervjua njegovog brata, princa Harija i Megan Markl.

Vilijam je fotgrafisan tokom vožnje Londonom, a pritom je s njim bilo jedno od njegove troje dece. Britanski mediji ističu da je princ pri svom izlasku izgledao umorno i rastreseno što nije ni čudno nakon svega što je njegov mlađi brat ispričao.

Naime,princ Hari se dotakao i njihovog odnosa tokom intervjua. "Naš odnos je takav da smo dali jedno drugom prostora u ovom trenutku. I vreme leči sve, nadam se. Uvek ću tu biti za njega. Uvek ću biti tu za svoju porodicu i pokušao sam im da pomognem", rekao je Hari.

MEGAN I HARI UHVAĆENI U VELIKOJ LAŽI: Ovo je jednostavno nemoguće!

Princ Vilijam
foto: Profimedia

"Volim Vilijama do svoje srži. On mi je brat. Prošli smo pakao zajedno. Mislim, delili smo isto iskustvo. Ali, znate, sad samo na različitim putevima", dodao je.

Hari je ispričao kako je on bio zarobljen unutar kraljevske porodice, a da je to i dalje slučaj s njegovim bratom.

Inače, odnos prinčeva je uvek bio kompleksan, a kao što je Hari i rekao, prošli su kroz teške stvari u detinjstvu. Izgubili su majku, princezu Dajanu u automobilskoj nesreći 1997. godine kada je Vilijam imao 15 godina, a Hari 12.

“Njihov je odnos neverovatno intiman i niko osim njih dvojice, čak ni njihov otac Čarls, ne zna šta se događa u njihovim srcima i glavama zadnjih 20 godina. Izgubili su svoju majku i jedino oni međusobno mogu pričati o toj temi“, objasnio je jednom Endrju Morton, autor biografije o princezi Dajani.

Ipak, braća su se s vremenom udaljila i sve ređe smo ih mogli vijeti u javnosti da se smeše dok pričaju. Šuškanja o svađi među njima su počela 2018. kada je Megan Markl insistirala da se ona i Hari presele u Frogmore Cottage u Vindzoru, mesto koje je udaljenije od palate Kensington u kojoj žive Kejt Midlton i Vilijam.

Nagađanja je dodatno pojačao potez prinčeva da razdvoje svoje kraljevske, dobrotvorne organizacije. S vremenom su braća zamenila svoju bliskost s takmičarskim duhom, a i pisalo se da su i Kejt i Megan u lošem odnosu i da su zapravo one krive što su se njihovi muževi udaljili.

Obojica trebaju da ulože trud kako bi obnovili njihov odnos. Hari ne zavidi Vilijamu na odgovornosti koju je dobio s obzirom da je budući engleski kralj, ali ono što ga smeta je što se njegov brat smatra zlatnim dečkom i oseća da treba učiniti mnogo toga da bi se izjednačio s time ili ga nadmašio“, rekao je izvor za američke medije krajem 2019.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs