kloi sevinji i siniša

AMERIČKA GLUMICA SE PROŠLE GODINE TAJNO UDALA ZA MISTERIOZNOG SINIŠU: A sada je OVOM slikom sa venčanja šokirala sve!


Holivudska glumcia i misteriozni umetnik iz Njujorka su poznati po svom originalnom stilu odevanja, a za mnoge će iznenađenje biti i sama činjenica da su se venčali jer je njihova veza u velikoj meri tajnovita

Celebrities
Autor:
AMERIČKA GLUMICA SE PROŠLE GODINE TAJNO UDALA ZA MISTERIOZNOG SINIŠU: A sada je OVOM slikom sa venčanja šokirala sve!
Foto: Profimedia

Američka glumica Kloi Sevinji (46) tajno se udala u u martu prošle godine za umetnika Sinišu Mačkovića, a dva meseca kasnije par je dobio i sina Vanju S. Mačkovića, za vreme pandemije korona virusa.

Zvezda serije "Američke horor priče" i intrigantni direktor jedne umetničke galerije u Njujorku koji je poreklom sa naših prostora, obeležili su sada godišnjicu braka, a kako su izgledali na venčanju glumica je podelila sa pratiocima na Instagramu.

"Venčani u ponedeljak, devetog marta 2020. Srećna prva godišnjica, moja ljubavi", napisala je u opisu Kloi Sevinji.

Na fotografiji se vidi kako je Kloi prebacila ruku preko ramena svog izabranika, ali njihov stajling sa venčanja zbunio je pratioce.

Naime, par je bio modno usklađen u crnoj boji. Mladoženja je obukao crno odelo u kombinaciji sa belom košuljom, dok je Kloi, umesto bele venčanice ponela crnu.

Tako je glumica srušila moderna pravila venčanja na kojima je mlada odevena u beloj venčanici.

Inače, izabranik glumice, Siniša Mačković, svoju privatnost čuva daleko od javnosti, a američki mediji ga opisuju kao ekscentričnog umetnika. Njima je čudno što Siniša na Instagramu nema svoje fotografije, a jedina koju je okačio je ona iz pasoša, kada je bio mali. O njemu se ne zna mnogo, osim da je rođen u Zagrebu 1980. godine.

Kloi Sevinji i Siniša Mačković
foto: Profimedia

Strani mediji navode da u svojoj galeriji ima dela vredna čak 200.000 dolara, te da je i te kako uticajan u svojoj branši.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs