Ne daju mu mira

Britanski mediji opleli po Noletu: Zbog ove žene mu propada brak sa Jelenom! (VIDEO)

Samo sam mu pomogla oko ishrane i želim mu da uspe jer je stvarno kul. On je moj prijatelj i ja nisam takva osoba, rekla je Loren
Celebrities
13:28h Autor:
Britanski mediji opleli po Noletu: Zbog ove žene mu propada brak sa Jelenom! (VIDEO)
Foto: EPA / Nic Bothma

Nakon što je Novak Đoković počeo da niže uspehe na teniskom terenu, britanski mediji ponovo su se okrenuli protiv srpskog asa, piše Glossy.

Dejli mejl i San objavili su fotografije srpskog tenisera i Loren von der Pul, eksperta za zdravu ishranu i saradnicu Venus Vilijams, nastale tokom jedne žurke i naglasili da se ove fotografije pojavljuju u trenutku kad Đoković i njegova supruga Jelena imaju bračne probleme.

Nole uzvraća udarac: Ništa mu ne mogu loše kritike (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube / CELEBRITY NEWS
Foto: Printscreen Youtube / CELEBRITY NEWS

Ne samo što slavni teniser i njegova izabranica nemaju probleme, nego je ovo najsrećniji period njihove veze: Jelena trenutno nosi njihovo drugo dete, a tokom nedavne posete Beogradu izgledali su zaljubljenije nego ikada ranije.

5 stvari koje Jeleni Đoković niko ne može da ospori: Od prvog dana oduševljava javnost! (FOTO)

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Uz to, fotografije o kojima je reč ne izgledaju neprikladno ni na koji način, već izgleda kao da su sportista i Loren prijatelji - što je i ona sama istakla.

Dejli mejl piše da su se Loren i Novak upoznali 2012. godine i da je ona tada podelila s teniserom savete o zdravoj ishrani. Pet godina kasnije, i ona sama je šokirana navodima medija.

"Novak je veoma kul momak i vrlo zgodan muškarac. Samo sam mu pomogla oko ishrane i želim mu da uspe jer je stvarno kul. On je moj prijatelj i ja nisam takva osoba", rekla je Van der Pulova.

Kako Novak Đoković brine o trudnoj supruzi: Jelena uživa u svakom trenutku! (FOTO)

Ona se osvrnula i na žurku na kojoj su ona i Novak bili među zvanicama, istakavši da je važno zabaviti se, ali da je ona tokom putovanja fokusirana na potrebe Venus i Serene Vilijams. S obzirom na to da je Novak nedavno osvojio svoj prvi trofej nakon dužeg vremena i plasirao se u osminu finala Vimbldona, ne čudi što se britanski mediji pribojavaju da je Marejev tron ugrožen...

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs