Važio za pravog porodičnog čoveka

Oženjeni glumac prošetao 14 godina mlađu devojku: Više ne kriju ljubav! (FOTO, VIDEO)

Nakon što je nedavno objavljeno da su se ljubili u jednom restoranu, slavni glumac i glumica odlučili su da prestanu da kriju svoju vezu

Šuška se
15:51h Autor:
Oženjeni glumac prošetao 14 godina mlađu devojku: Više ne kriju ljubav! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Britanski glumac Juan Megregor već je 22 godine u braku s Iv Mavrakis, s kojom je dobio četiri ćerke, piše Glossy.

Međutim, nedavno je fotografisan kako razmenjuje nežnosti s Meri Elizabet Vinsted, četrnaest godina mlađom koleginicom s kojom je sarađivao na snimanju televizijske serije "Fargo".

Ovo je izazvalo pravi šok ne samo u Britaniji nego i širom sveta, budući da Megregor važi za posvećenog porodičnog čoveka i neretko priča o tome koliko je srećan sa svojom suprugom.

Mister Bin 3. put postaje otac u sedmoj deceniji: Trudna mu 29 godina mlađa devojka! (FOTO)

foto: AP / Evan Agostini

Majka njegove dece se, nekoliko dana nakon što su mediji objavili sporne fotografije, u javnosti pojavila bez burme. Još veće iznenađenje usledilo je kada je otkriveno da je Megregor, zapravo, singl.

"Oni su odlučili da bez pompe stave tačku na svoj brak, ne žive zajedno od maja", rekao je izvor blizak bivšem paru. "Juan je slobodan muškarac."

Glumac se nije oglašavao povodom ovog skandala, ali jedno je sigurno - on i Meri Elizabet više se ne kriju, budući da su nedavno fotografisani kako se drže za ruke.

Rekorderi među slavnim parovima: Na svake 2 godine dobiju dete, sad čekaju i četvrto! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs