ŽIVOTNA PRIČA

SLAVNI GLUMAC PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI, POTPUNO NAG:Šta se tačno dogodilo te kobne noći i dan danas je misterija!

Šta se tačno dogodilo te kobne noći i dan danas je misterija...

Vip priča
15:09h Autor:
Foto: Profimedia

Tajlandska policija 2009. godine našla je glumca Dejvida Karadina, zvezdu Tarantinovog filma "Ubiti Bila i serije "Kung fu"", u visećem položaju u ormaru i — nagog.

Sin glumca Džona Karadina rođen je 1936. godine u Kaliforniji kao Džon Artur Karadin, a porodica mu je dala nadimak Džek. On je imao prilično burno detinjstvo, s obzirom na to da su njegovi roditelji razvodili, pa ponovo stupali u brakove.

Zapravo, njegov otac je želeo veliku porodicu, ali nakon što je njegova supruga imala seriju pobačaja, on je otkrio kako je ona, zapravo, već imala niz abortusa bez njegovog znanja, što je kasnije proizvelo da ona ne može da iznese trudnoću.

Dejvid je u petoj godini skoro pa uspeo da izvrši samoubistvo vešanjem.Rekao je da je incidentu prethodilo saznanje da njegov polubrat Brus i on imaju različite biološke očeve.

"Otac me je spasio tada, ali mi je oduzeo kolekciju stripova i spalio ih", ispričao je Karadin svojevremeno.

Glumačku karijeru započeo je ulogama u televizijskim serijama šezdesetih godina, ali najveća slava je usledila serijom "Kung fu", koja je u Americi počela sa prikazivanjem 1972. godine, a onda i u ostatku sveta. Među poslednjim zapaženim ulogama Dejvida Karadina bila je uloga Bila u serijalu Tarantinovih filmova Kill Bill (Ubiti Bila). Neka od istaknutih imena sa kojima je sarađivao jesu i Martin Skorseze i Ingmar Bergman.

ŽIVA IZGORELA, POGINUO S DVOJE DECE U NARUČJU: Ovi glumci su tragično stradali na snimanju! (FOTO)

Dejvid Karadin
foto: Profimedia

Karadin je na Tajland, pred svoju smrt, stigao kako bi radio na poslednjem filmu pod nazivom Stretch. On je odseo u hotelu "Nai Lert Park", luksuznog tipa. Međutim, kada se nije jedne noći pojavio na večeri, niko se nije mnogo uznemirio. Mislili su da, jednostavno, odmara u svom apartmanu. Ipak, njegovo beživotno telo našla je sobarica oko pola 12.

Karadin je nađen potpuno nag i obešen u velikom ormaru svoje sobe, u kojoj je boravio sam.

Telo je, potom, odneto na autopsiju, pa je pokrenuta i istraga. Portparol je odmah izjavio da je njegova porodica stopostotno sigurna da nije u pitanju samoubistvo.

NISU MU DALI DA JE VOLI I OŽENI: U smrt otišao umirući za njom! (FOTO)

Dejvid Karadin
foto: Profimedia

Međutim, detalji su uznemirujući.

Kako se navelo, dok je jedan konopac bio obmotan oko vrata, drugi je bio obmotan oko njegovog polnog organa. Zajedno su bili povezani i okačeni u ormar.

Nalazi su pokazali da je Karadin umro od gušenja, što isključuje samoubistvo, već otvara mogućnost slučajne smrti, kako je pisao Holivud Riporter.

S obzirom na to da nije bilo tragova borbe, već je soba bila zaključana iznutra, niti je na telu bilo tragova, nije se ispitivalo da li je u pitanju ubistvo. Kako je preneo Dejli mejl, konopac je uzet iz hotelskih zavesa.

Nije ostalo oproštajne poruke iza Karadina, a iza njega je ostala supruga Eni i troje dece. Porodica, kao i prijatelji, bili su šokirani, jer "ništa nije ukazivalo na to ".

Njegova udovica podnela je tužbu protiv kompanije koja je radila na ovom filmu, tvrdeći da je njegov asistent bio dužan da pomogne Karadinu da se snađe u Bangkoku, ali ga je napustio noć pre nego što je policija našla telo...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...