Ispovest

Imala seks za jedno veče sa čovekom kojeg je tek upoznala: Zašto joj je to bila najgora odluka u životu!

Pre nego što se muškarac probudio, napustila je kuću i odlučila da nikada više neće stupiti u kontakt s njim

Ljubav
17:50h Autor:
Imala seks za jedno veče sa čovekom kojeg je tek upoznala: Zašto joj je to bila najgora odluka u životu!
Foto: Shutterstock

Jedna žena ispričala je svoje iskustvo o vezi na jednu noć s nepoznatim muškarcem. Nakon groznog raskida, srce joj je bilo slomljeno. Htela je da se konačno oporavi i krene ispočetka. Prva prilika joj se ponudila kada ju je najbolji prijatelj pozvao na druženje u njegovu kuću.

Bila je veoma uzbuđena zbog toga što će se družiti s prijateljima, ali kada je došla u kuću, shvatila je da njenih prijatelja nema. Naime, svi su bili na jednom venčanju. Znala je samo jednu osobu – svog najboljeg prijatelja koji je bio zauzet zabavljanjem drugih gostiju. Veče je provodila u uglu na kauču s koktelom i pregledanjem novosti na mobilnom. Nakon 15-ak minuta, primetila je muškarca pored sebe s kojim je razmenila osmeh. Počeli su da razgovaraju i osetila je povezanost s njim, piše TOI.

Prevarila dečka, pa zatrudnela: Noćima plačem, ne znam ko je otac!

foto: Shutterstock

Žena je nastavila svoju ispovest ovako: "Pili smo i razmišljali šta dalje, pa smo odlučili da odemo na mirnije mesto da se bolje upoznamo. Otišli smo u jednu od spavaćih soba i sedeli tamo. Ne sećam se kada je naš razgovor stao. Kad sam se probudila nakon nekoliko sati, bila sam šokirana šoi sam videla stranca pored sebe koji je spavao poput bebe. Bio je to seks za jedno veče i nisam znala šta da radim."

Ubrzo je zažalila zbog toga što je učinila jer je spavala s čovekom čijeg se imena nije sećala i bojala se da razmišlja o tome šta se sve dogodilo nekoliko sati ranije. Shvatila je da je ovo bila najgora odluka u njenom životu. Počela je da razmišlja o stvarima kao što su: Šta da me je momak odveo na neko osamljeno mesto bez mog dopuštenja ili da je uradio nešto što bi me fizički povredilo? Šta ako ima polno prenosive bolesti?

Pre nego što se muškarac probudio, napustila je kuću i odlučila da nikada više neće stupiti u kontakt s njim.

Muž pitao ženu da li ga je prevarila: Ovakav odgovor nakon 50 godina braka nije očekivao!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs