Pokajala se

Prevarila dečka, pa zatrudnela: Noćima plačem, ne znam ko je otac!

Ja imam 28 godina, a moj dečko 29. Zajedno smo tri godine. Imali smo uspona i padova u vezi kao i drugi parovi, ali srećni smo zajedno, počinje svoju ispovest ova devojka

Sex 27.02.2018. - 15:34h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Ova devojka je nije odolela iskušenju i imala je avanturu za jednu noć. Sada traži savet na portalu The Sun, od njihove kolumnistkinje Dear Deidre (Draga Saveta) jer je ostala trudna, a ne zna ko je otac deteta.

 

Ovo je njena priča, a ispod i savet koji je dobila:

 

Draga Deidre,

 

Prevarila sam dečka. Sada sam trudna, a ne znam ko bi mogao da bude otac tom detetu. Ja imam 28 godina, a moj dečko 29. Zajedno smo tri godine. Imali smo uspona i padova u vezi kao i drugi parovi, ali srećni smo zajedno.

 

Zatrudnela sa 17: Ne zna da li je otac deteta njen dečko ili očuh!

foto: Shutterstock

Jedne večeri sam izašla u klub s prijateljicama, od kojh je jedna slavila 30. rođendan. Tamo sam upoznala predivnog momka i počela dakoketiram s njim. Znala sam da je to pogrešno, ali previše sam popila.

 

Pričali smo i plesali, i odlično se provodili. Šapnuo mi je u uvo da li bismo mogli da odemo na neko mirnije mesto. Izvinila sam se prijateljicama i otišla s tim muškarcem u lokalni hotel u kojem je odseo. Imali smo fantastičan seks.

Razmenili smo telefonske brojeve, ali više se nisam čula s njim. Mislila sam da je tome kraj.

 

Prevarila sam muža i ne žalim uopšte: Evo i zašto!

foto: Shutterstock

Test za trudnoću sam uradila jer nisam dobila menstruaciju i bilo mi je muka ujutru nekoliko puta. Test je bio pozitivan, pa sam rekla dečku da čekamo bebu. On je bio toliko srećan kada je to čuo. Ne prestaje da priča o tome kako ćemo biti jedna velika, srećna porodica, jako je uzbuđen.

 

Sada sam trudna šest meseci i osećam se strašno krivom jer nisam sto posto sigurna da je dete njegovo.

 

Jako ga volim i žao mi je što sam to uradila, što sam ga prevarila. Bojim se da mu sve priznam jer strahujem da će me ostaviti ako sazna istinu.

 

Uveče ne mogu da spavam i noću plačem zbog toga. Šta da uradim?

Da li je najbolja opcija da mu sve priznam?

 

Muž saznao da mu je žena trudna nakon vazektomije: Svojim postupkom zapanjio sve! (VIDEO)

foto: Shutterstock

Savet:

 

Svakako si se dovela u komplikovanu situaciju, ali nemoj da paničiš. Ako si imala redovan seks sa svojim dečkom, dete je verovatno njegovo. Porazgovaraj sa svojim ginekologom, reci mu koji ti je bio datum poslednje menstruacije i pitaj kada je tačno dete moglo da bude začeto.

 

Možda može da ti pomogne u tome da shvatiš čije dete nosiš, od svog dečka ili tog muškarca.

 

Ukoliko datumi pokažu da je detetov otac taj muškarac, pred tobom je velika odluka. Laganje dečka nije opcija koja može da traje večno, a i nije dobro podizati dete u tako neiskrenom odnosu, da on misli da mu je otac, a zapravo nije.

 

U tom slučaju najbolje je biti iskren prema dečku i nadati se da te dovoljno voli i da je toliko oduševljen ovim detetom, da će ga podizati kao svoje. Takođe, tada bi trebalo i biološkom ocu da javiš da ima dete.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs