Uzbudljivo iskustvo

Seks na jedno veče: Nezaboravno uživanje ili potpuni promašaj?

Kada upoznate novog muškarca postoje velike šanse da se nećete odmah uklopiti u krevetu, ali postoje načini da povećate šanse za orgazam
Škola sexa
21:42h Autor:
Foto: Thinkstock

Seks sa nekim novim svakako može biti uzbudljiv, ali ne dešava se uvek da stvari prođu glatko. Bez obzira na to da li se radi o kombinaciji na jedno veče ili o nečemu što može da se pretvori u vezu, saveti za poboljšanje vašeg i njegovog zadovoljstva će vam svakako biti od pomoći.

 

Zagrejte atmosferu

 

Dok se ljubite, šapnite mu na uvo šta vas pali. Istovremeno mu grickajte ušnu školjku i ljubite vrat, ali pazite da ne preterate sa pljuvačkom. Nemojte da žurite. Nije dobra ideja da ga u roku od dva minuta uhvatite za međunožje – iako možda nemate mnogo vremena, ne želite da izgledate previše agresivno.

 

Položite najvažniji ispit

 

Polako ga ljubite po vratu, grudima i stomaku dok ne stignete do vruće zone. Iščekivanje je zabavno ali nemojte preterivati – sve duže od deset minuta je previše. Takođe, kada se već spustite dole nemojte se prstima približavati njegovoj pozadini. Ne vole svi muškarci analnu stimulaciju, pogotovo ako vas prvi put vide.

 

Zauzmite pozu

 

Seks u pozi od pozadi može biti najbolji izbor kada je reč o seksu na jedno veče: uzbudljiv je za oboje i njemu omogućava pristup vašem klitorisu. Nemojte izvoditi vratolomne akrobacije, čak iako mislite da ste tome vični – vaš novi partner ne mora da bude u dobroj formi.

 

Birate reči

 

"Svidelo mi se, bilo je zabavno" je najbolja stvar koju možete da kažete. Ako niste zadovoljni jedno jednostavno "Ćao” je sasvim dovoljno. Nemojte mu dosađivati i odmah pitati za sledeći susret – ako je zainteresovan, predložiće ga sam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...