Top 10 stvari koje jačem polu zapadnu za oko

Da li muškarac zaista prvo vidi ženske grudi

Nisu svi muškarci opsednuti ženskim grudima, a čak jedan od četvorice gleda u drugu devojku u prisustvu svoje partnerke, dok osmeh kod većine igra veliku ulogu u ostavljanju prvog utiska
Ljubav i zavođenje
02:52h
Da li muškarac zaista prvo vidi ženske grudi
Foto: Shutterstock

Prvi utisak je veoma bitan. U istraživanju u kome je učestvovalo 1000 muškaraca, iznenađujući podatak je da se njih 70 odsto izjasnilo da im kod devojke pažnju najpre privuku oči, potom osmeh i na trećem mestu grudi. Zatim, slede kosa, kilaža, noge i stil oblačenja. Poslednja tri mesta zauzimaju zadnjica, visina i koža.

U drugom istraživanju su žene bile te koje su odgovarale na pitanja, a odgovori su bili slični. Naime, pripadnice nežnijeg pola su se, takođe, opredelile za oči kao prvu stvar koja ima zapadne za oko kod suprotnog pola, a na drugom osmeh, prenosi ženski portal Her.ie. Nakon toga slede visina, kosa, stil oblačenja, kilaža i koža. Kao poslednje tri stvari žene su navele oblik lica, zadnjicu i nos.

Ovakvi rezultati su srušili stereotip da su muškarci opsednuti ženskim grudima i da im upravo ženski dekolte najpre zapadne za oko.

Studija je pokazala i da je jedan od četiri muškarca bio uhvaćen kako gleda drugu ženu u prisustvu svoje partnerke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs