Smeh do suza

Muž saznao da mu je žena trudna nakon vazektomije: Svojim postupkom zapanjio sve! (VIDEO)

Tim i Rejčel su srećni roditelji trojice malih sinova. Pošto su odlučili da ne žele da imaju više dece, Tim se podvrgnuo vazektomiji, a nakon nekoliko meseci saznao je šokantnu istinu
Porodica
03:38h Autor:
Muž saznao da mu je žena trudna nakon vazektomije: Svojim postupkom zapanjio sve! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Tim Brummel

Najčešće žene pre svojih muževa saznaju da su trudne, ali u slučaju ovog bračnog para iz Atlante bilo je drugačije. Muž je prvi saznao i srećnu vest saopštio supruzi i njenu neprocenjivu reakciju zabeležio kamerom. Međutim, to nije jedina neobična stvar u čitavoj priči.

Tim i Rejčel Bramel su srećni roditelji trojice malih sinova. Pošto su odlučili da ne žele da imaju više dece, Tim se podvrgnuo vazektomiji. Ali, kada je uradio kontrolu 5 meseci nakon te procedure, lekar mu je rekao da postupak nije uspeo i da njegova supruga i dalje može da ostane u drugom stanju.

Uradio vazektomiju, sada čeka blizance: Najplodniji sportista već ima desetoro dece! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube / Tim Brummel
Foto: Printscreen Youtube / Tim Brummel

Tim je tada odlučio da napravi malu podvalu. Onesposobio je njihov toalet, što mu je omogućilo da u tajnosti uradi suprugin test za trudnoću. Ustanovio je da je njegova supruga trudna i prvi joj saoštio srećnu vest.

Ushićena Rejčel kasnije je rekla da joj je ipak sve vreme nešto bilo čudno: bila je umorna i naduta, ali to je pripisivala problemima s probavom. Nedugo nakon ovog otkrića, lekar je potvrdio njihove sumnje, a srećni par i njihovi sinovi saznali su da očekuju još jednog dečaka.

Gluvi suprug počeo da otvara poklone: Iznenađenje na kraju ga rasplakalo! (VIDEO)

Pogledajte video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs