Šta vi mislite?

Moj sin će nositi suknje, i tačka: Žustra rasprava zbog statusa jedne majke! (FOTO)

Zašto to radiš svom sinu? Ovo je zlostavljanje dece, napao je nepoznati muškarac ovu majku na sred parka
Vaše dete & vi
23:54h Autor:
Moj sin će nositi suknje, i tačka: Žustra rasprava zbog statusa jedne majke! (FOTO)
Foto: Facebook / Jen Anderson Shattuck

Ru je trogodišnji dečak iz Plajmauta u Masačusetsu, koji voli da se igra kamionima i nosi baletske suknjice!

Zahvaljujući majčinom statusu na Fejsbuku postao je hit na ovoj društvenoj mreži i simbol hrabrosti, dok je majka dobila i pohvale, i najpogrdnije kritike.

"Moj tri i po godine star sin voli da se igra sa kamionima. Voli da rešava ukrštene reči i jede šljive. Takođe, voli da nosi svetleće baletske suknjice. Ako ga pitate zašto, reći će da se zbog baletskih suknjica oseća predivno i hrabro. Ako ćete ga pitati, reći će vam da ne postoje pravila o tome šta treba da nose dečaci, a šta devojčice", napisala je Ruova mama Džen Anderson Šatak.

Povod da ovo napiše na društvenoj mreži bio je muškarac koji ju je optužio da je loša majka kada je video njenog sina u parku, koji je preko pantalona nosio roze suknju.

"Zašto to radiš svom sinu? Ovo je zlostavljanje dece", rekao joj je nepoznati muškarac. Neustrašiva mama odlučila je da podeli svoju priču sa svetom, jer veruje da deci treba dati izbor da budu ono što jesu.

Sramna reklama za dečju odeću: Besni roditelji osuli drvlje i kamenje na slavnu kompaniju! (FOTO)

<\/div>

"Svet možda ne voli mog sina onakvog kakav je, ali ja ga volim. Braniću glasno njegovo pravo da šeta ulicom na miru i nosi šta god želi da obuče. Pokazaću mu na bilo koji način da cenim kakva je osoba, da verujem u njegovu viziju sebe i da podržavam njegove izbore, bez obzira šta drugi govore i koliko god ga drugi sprečavaju u tome", istakla je Džen.

"Ti si izuzetan roditelj i tvoj sin je fantastičan jer nosi ono u čemu on uživa", jedan je od komentara hvale na račun majke, čije je status podeljen više od 50.000 puta.

Neke majke su odlučile da je podrže i na svom zidu su objavile fotografije svoje dece u haljinicama i tako pokazale da nije sama.

I slavne mame dozvoljavaju svojoj deci da se izraze kroz odeću. Najstariji sin Gven Stefani, Kingston, proslavio je svoj sedmi rođendan u baletskoj haljinic. Četvorogodišnji sin Šarliz Teron snimljen je u plavoj haljini kako ide na jednu dečju proslavu u Holivudu, dok je Adel snimljena sa svojim petogodišnjim sinčićem Anđelom u kostimu lika Ane iz filma Ledeno kraljevstvo.

Šta vi mislite o ovome? Podelite sa nama u komentarima!

Deca ga ponižavala jer nema moderne patike: Dečakov odgovor postideo i odrasle! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs